Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Pneumatika Alliance 590 nastavuje laťku: Maximální všestrannost a efektivita v dopravě

Zveřejněno: 16. 6. 2022

Sedm nových velikostí pneumatik Alliance 590 nastavuje laťku ve smyslu všestrannosti a účinnosti přepravy v zemědělství a stavebnictví. Společnost Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) jako přední světový výrobce flotačních pneumatik představuje nové velikosti těchto odolných radiálních pneumatik pro přívěsy, cisterny atd. Pneumatiky Alliance 590 v celkem osmi velikostech s hlubším protiskluzovým vzorkem a zčásti také s vyšším indexem zatížitelnosti si ve svém segmentu dosahuje skvělé výsledky.

Pneumatika Alliance 590.

„Jsme hrdí na to, že společnost Yokohama Off-Highway Tires jsou klíčové odborné znalosti. Důkazem toho je skutečnost, že máme největší portfolio v oboru, mimo jiné v oblasti flotačních pneumatik pro přívěsy a cisterny. Široká nabídka, všestrannost, vynikající výkon a odolnost našich pneumatik svědčí o vynikajícím poměru ceny a výkonu, který je podpořen naší desetiletou zárukou," zdůrazňuje Angelo Noronha, prezident pro Evropu ve společnosti ‎Yokohama Off-Highway Tires (YOHT).

Pneumatika Alliance 590 se pyšní vynikající odolností a vysokou nosností

Vzorek radiálních flotačních pneumatik Alliance 590 pro velké zatížení byl navržen tak, aby splňoval konkrétní požadavky všech druhů přepravy v zemědělství a stavebnictví. Tyto flotační pneumatiky mají robustní konstrukci s ocelovou výztuží pro větší pevnost a lepší ochranu proti průrazu, díky níž si lehce poradí s těžkými náklady na polích, silnicích a staveništích. Vysoký poměr plochy drážek k celkové ploše vzorku všesměrového běhounu zaručuje optimální přilnavost a záběr, stejně jako nižší tlak na půdu v terénu společně s vyrovnanou a pohodlnou jízdou po silnici. Pneumatiky mají zároveň složení s nízkým průhybem a vyšší odolností proti proříznutí a odštěpování, proto poskytují vysokou stabilitu a umožňují trvalý provoz na různých typech povrchu. Speciální konstrukce pneumatiky s hlubokými otevřenými drážkami a agresivním široce rozevřeným ramenem poskytuje pneumatice vynikající samočisticí vlastnosti.

Vzorek radiálních flotačních pneumatik Alliance 590 pro velké zatížení byl navržen tak, aby splňoval konkrétní požadavky všech druhů přepravy v zemědělství a stavebnictví.
Vzorek radiálních flotačních pneumatik Alliance 590 pro velké zatížení byl navržen tak, aby splňoval konkrétní požadavky všech druhů přepravy v zemědělství a stavebnictví.

S pneumatikou Alliance 590 jsou zákazníci velmi spokojeni

Známý irský výrobce valníků Broughan Engineering Ltd., kterého zásobuje Kirkby Tyres, výhradní distributor značky Alliance od společnosti Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) pro Velkou Británii a Irsko, má kompletní sestavy zahrnující řadu Alliance 590. Alistair Mc Gregor z rodinného podniku ve středním Skotsku si pořídil nové přívěsy Broughan a svou spokojenost vyjadřuje takto: „Nedávno jsme koupili tři další přívěsy Broughan, které dodala společnost GRT MACHINERY LTD, a velice mě těší, že všechny byly vybaveny pneumatikami Alliance 560/60 R22.5 590 Heavy Duty 169D TL. Parametry těchto pneumatik předčí vše, co jsem používal v minulosti, a velmi dobře si vedou v drsných podmínkách, v nichž musí pracovat. Nabízejí velmi dobrý záběr, zejména ve svažitém terénu při plnění přívěsů. Blokový vzorek pneumatik Alliance 590 má také vynikající samočisticí vlastnosti, což pomáhá zbavit se bláta, než se dostanete z pole na silnici. Jakmile jsem na silnici, jízda je hladší, s dobrou manipulací a bez odskakovania jako u jiných značek, které jsem zkoušel. Pneumatiky se vzorkem Alliance 590 se díky své vysoké zatížitelnosti osvědčily jako skvělý přírůstek a pomáhají mým zákazníkům odvádět práci.“

Nové velikosti pneumatiky Alliance 590

Řada pneumatik Alliance 590 se rozrostla o sedm nových velikostí. Při původním uvedení na trh měly velikost 560/60 R22.5. Jedná se o tyto nové velikosti: 600/55 R26.5, 650/60 R26.5, 650/55 R26.5, 600/60 R30.5, 650/65 R30.5, 710/50 R30.5 a 750/60 R30.5. „Řada Alliance 590 vznikla s cílem rozšířit všestrannost, účinnost a produktivitu o nový rozměr podle všech požadavků na přepravu – ať v zemědělství, nebo ve stavebnictví. Celkově vzato se jedná o dokonalý ‚vítězný produkt‘ nabízející koncovým uživatelům jasné výhody,“ uzavírá Angelo Noronha.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Alliance

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.