Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

POLAGRA-PREMIERY 2018: Světová premiéra nového modelu Zetor Utilix

Zveřejněno: 19. 1. 2018

Zetor na na veletrhu Polagra Premiery 2018 poprvé představil nový UTILIX. Další premiéru, tentokrát na polském trhu, měl MAJOR HS 80 v novém designu. Mezinárodní výstava probíhá ve dnech 18.–21. ledna 2018 v Poznani v Polsku.

Premiéra nového modelu

„Výstavy Polagra Premiery se s našimi traktory účastníme pravidelně už od jejího vzniku. Účast na takové mezinárodní výstavě je skvělá příležitost, jak ukázat novinky. Letos jsme si pro návštěvníky připravili prezentaci nových strojů jako je ZETOR UTILIX a MAJOR HS 80 v novém designu. UTILIX bude k vidění vůbec poprvé a MAJOR v novém designu byl prezentován zatím pouze na listopadovém veletrhu Agritechnica, takže v Polsku budou mít traktory také premiéru”, říká Arkadiusz Fułek, ředitel ZETOR POLSKA Sp. z o.o. 

Uvedením nových modelů se 4válcovými motory s výkony pod 50 koní jako je UTILIX vstupuje značka ZETOR do nového sektoru trhu, kde doposud nefigurovala. Tyto menší stroje najdou uplatnění v komunálních službách, při lehčích zemních pracích, v pěstitelství a zahradnictví. A díky své obratnost se traktory skvělé hodí také ve stájích a jiných omezených prostorech. Představením traktorů z nižší výkonnostní třídy reaguje společnost ZETOR TRACTORS a.s. na poptávku ze strany uživatelů. Technická specifikace strojů je k dispozici zde. Výstavy Polagra Premiery se s našimi traktory účastníme pravidelně už od jejího vzniku. Účast na takové mezinárodní výstavě je skvělá příležitost, jak ukázat novinky. Letos jsme si pro návštěvníky připravili prezentaci nových strojů jako je ZETOR UTILIX a MAJOR HS 80 v novém designu. UTILIX bude k vidění vůbec poprvé a MAJOR v novém designu byl prezentován zatím pouze na listopadovém veletrhu Agritechnica, takže v Polsku budou mít traktory také premiéru”, říká Arkadiusz Fułek, ředitel ZETOR POLSKA Sp. z o.o.

Uvedením nových modelů se 4válcovými motory s výkony pod 50 koní jako je UTILIX vstupuje značka ZETOR do nového sektoru trhu, kde doposud nefigurovala. Tyto menší stroje najdou uplatnění v komunálních službách, při lehčích zemních pracích, v pěstitelství a zahradnictví. A díky své obratnost se traktory skvělé hodí také ve stájích a jiných omezených prostorech. Představením traktorů z nižší výkonnostní třídy reaguje společnost ZETOR TRACTORS a.s. na poptávku ze strany uživatelů.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Milan Jedlička, Věra Hejhálková, DiS.

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.