Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Poznejte aktuální novinky z portfolia firmy AGRALL z domu, pohodlně a prakticky. Virtuální show začíná v únoru

Zveřejněno: 2. 2. 2021

Ještě před lety navštívili mnozí zemědělci Dny otevřených dveří firmy AGRALL zemědělská technika a.s. osobně. Letos AGRALL umožní zájemcům zúčastnit se velkolepé virtuální audiovizuální show. Online "Dny otevřených dveří" se mohou objevit už brzy na vašich obrazovkách. Mediálním partnerem je Agroportal24h.cz.

Poznejte aktuální novinky z portfolia firmy AGRALL z domu, pohodlně a prakticky. Virtuální show začíná v únoru

Virtuální Den otevřených dveří umožňuje zájemcům mnohem pohodlnější a vizuálně atraktivnější přístup. Ušetříte peníze za cestování z jednoho konce republiky na druhý, dozvíte se vše o novinkách nejen firem CLAAS a Väderstad, spustíte videa v HD kvalitě přímo u sebe doma, na svém notebooku, tabletu nebo na telefonu.

Pořady provede Daniela Písařovicová

Premiéra jednotlivých tematicky naladěných pořadů proběhne ve dnech 4. února, 11. února, 18. února a 25. února vždy v 18:00 hodin. Pořady bude provádět moderátorka Daniela Písařovicová.

Středobodem online programu budou stránky www.agroportal24h.cz nebo www.facebook.com/agroportal24h a www.agrall/dod nebo www.facebook.com/zemedelskatechnika, kde budou pořady ke zhlédnutí.

Pozvánka
Pozvánka

Diváci se mohou těšit na bohatý program nabitý teoretickými i praktickými informacemi. Představena bude technika firem CLAAS a Väderstad, které mají ve výrobním programu desítky strojů, z nichž některé byly nedávno představeny jako novinky. AGRALL se bude prostřednictvím online průvodce snažit potenciálním zájemcům co nejvíce ulehčit orientaci ve výrobním programu, novinkách a možnostech konfigurací strojů. Produktoví manažeři se podělí o spoustu zajímavých informací.

K zemědělství už nepatří jen stroje, ale i chytré technologie pro ještě rychlejší a efektivnější práci. Představí se i systémy pro lokalizaci stroje, plánování, zaznamenávání údajů o výnosech, dokumentaci a optimalizaci.

Novinky CLAAS a Väderstad

Z produktů CLAAS se můžete těšit na novinky v oblasti traktorů, sklízecích mlátiček, řezaček, manipulační techniky, lisů a strojů pro sklizeň píce. CLAAS nedávno přišel s novinkami v podobě nové modelové řady traktorů AXION 900, inovovaných traktorů XERION, sklízecích mlátiček LEXION, nakladačů TORION a mnoha dalších.

Z produkce Väderstad se představí secí stroje včetně nových secích strojů Tempo a Spirit.

AGRALL zemědělská technika a.s. působí prostřednictvím svých deseti prodejních a servisních středisek na českém trhu již 30 let. Je výhradním dovozcem strojů značek CLAAS a Väderstad do České republiky. Kromě nejnovější techniky nabízí také kompletní portfolio prověřených strojů a služeb v oblasti použité a předváděcí techniky.

Autor: Milan Jedlička
Foto: AGRALL zemědělská technika a.s.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.