Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Přípravy Agrotec Dynamic TV Show vrcholí. Spolu s traktory New Holland se představí hvězdy českého motorsportu

Zveřejněno: 26. 5. 2021

1. června od 13. hodin proběhne on-line premiéra traktorů New Holland T5 a T6 Dynamic Command. Můžete se těšit na zajímavé postřehy odborníků ze zemědělství i příbuzných oborů. Klíčové funkce traktoru netradičně ohodnotí bouřlivák Jeremy KLAKSON.

Přípravy Agrotec Dynamic TV Show vrcholí.

Registrace na virtuální představení probíhá na speciální stránce, stačí vyplnit formulář.

Traktory T5 Dynamic a Auto Command

Nová řada traktorů přináší zemědělcům 4 modely s jmenovitým výkonem od 100 do 130 koní a maximální výkonem od 110 do 140 koní. Dostatek výkonu zajišťují čtyřválcové motory o objemu 4,5 litru, které plní emisní normu Stage V bez použití EGR a klasického filtru pevných částic DPF.

Traktory mohou být vybavené dvouspojkovou nebo plynulou převodovkou. AGROTEC a.s. tyto stroje na trh dodává vždy s kompletním odpružením a loketní opěrkou. Vzhledem k šíři použití a preferencí uživatelů, lze ovládání traktoru koncipovat jako výrazně mechanické nebo naopak elektronické s množstvím automatizačních prvků. I na farmě menší velikosti tak může nyní pracovat nový stroj nabitý nejnovějšími technologiemi.

Traktory T6 Dynamic a Auto Command

Traktory modelové řady T6 navazují na úspěšnou historii svých předchůdců s označením TS a TS-A, které byly známé svými úspornými a výkonnými motory. Dnes nabízí traktory s 4válcovými, tak 6válcovými motory o objemu 4,5 resp. 6,7 litrů. AGROTEC a.s. se obchodně zaměřuje především na modely T6.160 a T6.180 s šestiválcovými motory, protože nabízí lepší průběh krouticího momentu a jsou ideální na polní práce na středních farmách.

Výše zmíněné traktory lze nyní pořídit za zvýhodněné ceny.

Jaké osobnosti se na akci představí?

Moderátor Josef Vrtal z pořadu Autosalon TV - Víc jak 20 let dělá pořady o autech. Aktuálně pracuje jako TV ředitel ve společnosti CAR PR MEDIA, která se coby prodloužená ruka TV Prima stará o TV pořad Autosalon.

Jan Kopecký, mistr republiky v Rally a jezdec AGROTEC Škoda Rally Teamu - český automobilový závodník, mistr světa 2018 v kategorii WRC-2, mistr Evropy 2013, několikanásobný mistr republiky v rallye a současný jezdec v týmu Škoda Motorsport.

Martin Macík Jr., nejúspěšnější český jezdec Rally Dakar 2021, BIGSHOCK Racing - Martin se na Dakaru poprvé objevil v roce 2012 jako navigátor. Od roku 2014 s kamionem závodí.

Tajemný zahraniční host Jeremy KLAKSON

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Agrotec

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.