Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

První stroj Einböck opouští nový výrobní závod „Werk Dobl“

Zveřejněno: 2. 3. 2024

Tým společnosti Einböck je potěšen, že po dvouleté výstavbě je nyní „Werk Dobl" oficiálně v plném provozu. Jednatel společnosti Michael Einböck hrdě oznamuje, že nová lakovna, regálový sklad, podvěsný dopravník a oddělení montáže a expedice byly nedávno uvedeny do plného provozu.

Prvním vyrobeným strojem jsou prutové brány Einböck.

„S více než 220 zaměstnanci vyrábíme na ploše větší než 70 000 m² speciální stroje pro údržbu orné půdy a travních porostů, zpracování půdy, setí a hnojení. Díky prudkému nárůstu poptávky po zemědělských strojích pro mechanické hubení plevele jsme zdvojnásobili výrobní kapacitu s celkovou investicí přes 35 milionů eur. Společnost obzvlášť těší, že rozšíření je nyní oficiálně dokončeno a první červený stroj Einböck opustil nový závod,“ uvedl Leopold Einböck starší.

„Realizací "Werk Dobl" jsme ideálně vybaveni pro budoucnost špičkovými stroji Einböck a moderním pracovním prostředím. Díky jednomu z nejmodernějších výrobních závodů v odvětví zemědělských strojů jsme mohli zlepšit naše pracovní procesy a rozšířit naše kapacity. To nám nyní umožňuje vyrábět nové a především větší stroje rychleji a efektivněji,“ vysvětluje Leopold Einböck mladší.

Výstavba je důležitým milníkem v historii společnosti Einböck a zdůrazňuje její závazek k inovacím a udržitelnosti v oblasti zemědělské techniky. Tento významný projekt doplňuje nová podniková restaurace "Einkehr", další fotovoltaický systém a další systém vytápění dřevní štěpkou.