Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Řada tlakových myček Kärcher K2 - K7 Smart Control Premium dostala nejvyšší ocenění v soutěži German Design Awards 2022

Zveřejněno: 9. 2. 2022

Společnost Kärcher získala za design řady tlakových myček K2 - K7 Smart Control Premium nejvyšší ocenění German Design Awards 2022. Tlakové myčky zaujaly porotu svým designem a uspěly v kategorii „Dílna a nářadí“. German Design Award je jednou z nejuznávanějších cen za design a je vysoce ceněna i mimo odborné kruhy. Jejím cílem je objevovat a ocenit jedinečné designové trendy a German Design Council ji letos udělovala již podesáté.

Cenu German Design Award uděluje Německá rada pro design (German Design Council).

„Značka Kärcher je synonymem pro vynikající tlakové myčky. S řadou Kärcher K2 - K7 Smart Control Premium se společnosti podařilo pozvednout svůj dosavadní standard ještě výše. Uživatelé jsou například krok za krokem seznámeni a provedeni procesem čištění. V aplikaci naleznou také návod, jak svoji tlakovou myčku Kärcher sestavit a nastavit, na co ji používat. Myčky jsou díky teleskopické hliníkové rukojeti velmi snadno ovladatelné a zcela mobilní. Odklopný kryt pak nabízí prostor pro uložení různých dílů příslušenství. Kvalitní design, který patří k DNA značky Kärcher dokazuje, jak lze spojit vysoké požadavky na funkčnost s uživatelskou přívětivostí,“ to vše byly důvody, proč se mezinárodní porota rozhodla udělit nejvyšší ocenění.

Díky tlakovým myčkám Kärcher Smart Control je práce bezpečná, efektivní a pohodlná. U všech typů od kompaktního Kärcher K2 Power Control až po výkonný Kärcher K7 Smart Control zvyšuje komfort uživatelů propojení s vlastní aplikací Kärcher Home & Garden. To mimo jiné pomáhá s nastavením zařízení, poskytuje odborné tipy na prováděný úklid a zaznamenává úspěch pomocí atraktivních fotografií před/po způsobem, který je dobře využitelný i na sociálních médiích. U Kärcher K5 Smart Control a Kärcher K7 Smart Control jde konektivita ještě o krok dále: Bluetooth rozhraní zajišťuje bezproblémové a trvalé spojení mezi aplikací a tlakovou myčkou – a tím otevírá zcela nové funkce. Například po výběru předmětu k čištění v aplikaci se příslušné nastavení tlaku přenese přímo do zařízení, které pak stačí pouze spustit.

Díky tlakovým myčkám Kärcher Smart Control je práce bezpečná, efektivní a pohodlná.
Díky tlakovým myčkám Kärcher Smart Control je práce bezpečná, efektivní a pohodlná.

„Jsem potěšen, že naše řada tlakových myček Kärcher K2 - K7 Smart Control Premium získala nejvyšší ocenění v German Design Award 2022. Porota ocenila především vynikající zákaznickou zkušenost, kterou naše produkty nabízejí. Provoz našich tlakových čističů je nyní ještě jednodušší a bezpečnější díky digitální podpoře z vlastní aplikace Kärcher Home & Garden,“ říká Michael Meyer, ředitel pro design spotřebních produktů společnosti Kärcher.

Cenu German Design Award uděluje Německá rada pro design (German Design Council). Společnost byla založena v roce 1953 jako nadace z iniciativy německého spolkového parlamentu a nyní podporuje ty značky, které zvyšují svou hodnotu prostřednictvím designu. Díky tomu je German Design Council jedním z předních kompetenčních center pro design, značku a inovace. Výhradní síť členů nadace tvoří vedle obchodních sdružení a institucí zejména majitelé a brand manažeři mnoha známých společností.

Autor: Markéta Ciňková
Foto: Kärcher

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.