Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Snížení snosu při vyšších objemových dávkách s novými tryskami HARDI NANODRIFT

Zveřejněno: 26. 5. 2022

Nově vyvinutá tryska HARDI NANODRIFT otestoval institut JKI v Německu a prokázal 90% snížení úletu. Výrazným snížením snosu při vyšších rychlostech větru může tryska HARDI NANODRIFT výrazně snížit dopad na životní prostředí.

Nová tryska HARDI NANODRIFT, která sníží 90 % úletu.

Tím, že tryska HARDI NANODRIFT pracuje s tlakem v rozmezí 1 – 6 barů, umožňuje zemědělci pracovat v širokém rozsahu rychlostí postřiku. To znamená zkrácení pracovní doby tím, že odpadá nutnost časté výměny trysek během práce na poli.

Konstrukce s jednou tryskou minimalizuje riziko ucpání nečistotami a zároveň se snadno čistí z horní části. Snadná je také montáž, demontáž a manipulace s tryskou. Tryskami HARDI NANODRIFT lze vybavit běžná ramena i ramena TWIN. Tryska HARDI NANODRIFT je zcela chráněna ocelovou nebo hliníkovou konstrukcí ramene.

Tryska HARDI NANODRIFT přesně zapadá do krytu trysky HARDI ISO, což umožňuje montáž nové trysky na většinu dnes prodávaných polních postřikovačů. Tryska je tak k dispozici širšímu okruhu zemědělců, kteří chtějí minimalizovat snos.

Autor: Milan Jedlička
Foto: HARDI

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.