TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Stroje Rozmital jsou opět k vidění na výstavě Agra Lipsko

Zveřejněno: 21. 4. 2022

S koncem platnosti pandemických omezení se rozjíždí naplno letošní výstavní sezóna. V německém Lipsku startuje 21. dubna mezinárodní výstava Agra Lipsko a Rozmital bude u toho. Na venkovní ploše A91 budou k vidění zástupci všech kategorií strojů z nabídky Rozmital.

Návštěvníci Agra Lipska se po čtyři výstavní dny mohou těšit na ukázku přední nesené diskové sekačky Rozmital SC-301 a zadní bočně nesené sekačky s kondicionérem Rozmital SD-300C.

„Těší nás, že po dvou pandemických letech plných omezení, se letošní výstavní sezóna rozjíždí naplno a je tu opět možnost se se zemědělci setkat osobně a představit jim naše stroje a jejich benefity. Společně s velkými veletrhy startují i lokální akce jednotlivých prodejců. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na Vás,“ říká Pavel Jahoda, obchodní ředitel Strojíren Rožmitál.

Návštěvníci Agra Lipska se po čtyři výstavní dny mohou těšit na ukázku přední nesené diskové sekačky Rozmital SC-301 a zadní bočně nesené sekačky s kondicionérem Rozmital SD-300C. Obě sekačky disponují třímetrovým pracovním záběrem a originální žací lištou. Vystaveny budou i čtyřrotorový obraceč Rozmital OZ-454, oblíbený pro svou jednoduchost a robustnost, jednorotorový shrnovač Rozmital SB-4231 s tandemovým podvozkem zajišťující vyšší stabilitu a kopírování terénu. K vidění bude i Rozmital SP4-152 tedy obraceč a shrnovač v jednom, který je vhodný na menší výměry. Zapomenout nesmíme ani na válcový lis s pevnou komorou Rozmital LB-V120 pro kulaté balíky s řezáním o průměru 120 cm.

Pro zájemce o stroje Rozmital jsou během akce připraveny speciální výstavní ceny

Veletrh v německé spolkové zemi Sasko potrvá do neděle 24. dubna 2022. Strojírny Rožmitál se akce účastní ve spolupráci s dlouholetým německým dealerem LKH Hormersdorf. Na akci je přihlášeno 1200 vystavovatelů z 15 zemí světa, průměrná návštěvnost veletrhu dosahuje 50 000 osob. Po zrušené německé Agritechnice a následně i českého Techagra se jedná o první letošní příležitost představit stroje Rozmital mezinárodnímu publiku.

Autor: Alexandr Kuchař
Foto: Rozmital

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.