50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Tato kalkulačka pomůže vybrat vhodný zemědělský stroj přímo do vašich podmínek

Zveřejněno: 19. 9. 2018

Jaká pracovní šířka je potřeba pro včasné zpracování půdy nebo jak velký potřebuji zásobník? Jak moc potřebuji výkonný stroj? Otázek je při výběru nového zemědělského stroje mnoho. Výběr má usnadnit on-line kalkulačka od společnosti Amazone.

Kalkulačka od Amazone.

Na důležité otázky ohledně výkonnosti dokáže nyní odpovědět nová kalkulačka Amazone, která pomůže s rozhodováním ještě před koupí samotného stroje.

Zákazník může za pomocí kalkulačky vybírat ze širokého spektra strojů a různých zpracovatelských scénářů v oblasti ochrany rostlin, zpracování půdy či setí. Kalkulačka obsahuje předdefinované hodnoty ke každému produktu Amazone. Prostřednictvím posuvníku lze pak jednotlivě nastavit provozní a ekonomická klíčová data. Výsledky jsou prakticky přímo zobrazeny. Dále mohou být kromě současného aktuálního stavu simulovány také dvě další varianty, aby bylo možné vzájemně porovnávat a analyzovat různé scénáře.

Kalkulačka může fungovat stejně dobře i na tabletu a smartphonu. Všechny výsledky jsou referenční hodnoty a slouží ke správné volbě stroje.

Webové rozhraní - http://service.amazone.de/microsites/leistungsrechner/default.htm

Autor: Milan Jedlička
Foto: Amazone

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.