Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Traktory Deutz-Fahr řady 6, 7, 8, a 9 prošly modernizací

Zveřejněno: 28. 11. 2023

Traktory Deutz-Fahr řady 6, 7, 8, a 9 mají od druhé poloviny roku 2023 celou řadu vylepšení.

Traktory Deutz-Fahr řady 6, 7, 8, a 9 prošly modernizací.

Se zavedením nových traktorů Deutz-Fahr řady 6 byla pro rodinu kabin MaxiVision zavedena nová výbava. S kabinami MaxiVision, MaxiVision+ a MaxiVisionPro jsou k dispozici tři specializované konfigurace kabin pro nejrůznější požadavky zákazníků. Kabina MaxiVision je vybavena mechanickým ovládáním a je k dispozici v kombinaci s převodovkami Powershift, RCshift nebo RVshift a nabízí jednoduché pracovní prostředí pro traktory do 230 koní. Vybavenější kabina MaxiVision+ je k dispozici pro traktory Deutz-Fahr Powershift/RCshift do 6230 a pro modely TTV do 6150.4 TTV. S výbavou MaxiVisionPro má řidič k dispozici volitelný 12" iMonitor na ergonomické loketní opěrce MaxCom. MaxiVisionPro je k dispozici s převodovkami RCshift, RVshift a TTV až po vlajkové modely, u nichž je MaxiVisionPro standardní výbavou.

Všechny kabiny MaxiVision mohou být nyní vybaveny novými, o 65 % většími zpětnými zrcátky XLargeVision (k dispozici také s volitelným osvětlením vstupu, elektricky nastavitelnými a vyhřívanými), která nabízejí vynikající výhled dozadu. Mezi další nové možnosti výbavy patří balíček viditelnosti, který zahrnuje dvě vnitřní zrcátka pro sledování zadního přípojného prostoru traktoru, držák mobilního telefonu na sloupku A, praktickou posuvnou lištu s držáky mezi sloupky A a B pro dostupnost mobilních zařízení a otevírací čelní sklo (k dispozici do 6230). Ještě větší komfort zajišťuje odnímatelný chladicí box a nový prémiový audiosystém 4.1 včetně subwooferu, který je k dispozici pro modely řady Deutz-Fahr 6.4/6/7 a 8.

Největší změny se odehrály ve výbavách kabin.
Největší změny se odehrály ve výbavách kabin.

Všechny traktory Deutz-Fahr s nejnovějším softwarem a pneumatickými brzdami přívěsu jsou standardně vybaveny systémem aTBM. Patentovaný systém „Advanced Trailer Brake Management (aTBM)“ optimalizuje brzdný výkon přívěsu během brzdění. Tím se výrazně zkracuje brzdná dráha a zvyšuje stabilita při brzdění.

Poprvé jsou čtyřválcové modely (Deutz-Fahr 6130.4 – 6170.4) k dispozici také v exkluzivním černém provedení WARRIOR. Varianty výbavy zahrnují speciální designové prvky a komfortní prvky, jako jsou například až 23 x LED světla.