Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Traktory Steyr je možné osadit novými čelními nakladači

Zveřejněno: 21. 9. 2021

K traktorům Steyr o výkonu 58 až 240 koní (od modelu Kompakt S až po Absolut CVT) je nyní k dispozici nová řada čelních nakladačů.

Řada nakladačů Steyr S zahrnuje dvacet modelů.

Zcela nová řada čelních nakladačů Steyr "S" byla vyvinuta tak, aby si mohl nakladač spolu s traktorem pořídit zákazník přímo u místního prodejce. Výhodou je také záruka v podobě ideální kombinace traktoru a nakladače. Vylepšené specifikace a zákaznická podpora znamenají, že nová řada má za cíl ještě více vyhovět potřebám zákazníků a jejich očekáváním od výrobků a služeb značky Steyr.

Řada nakladačů Steyr S zahrnuje dvacet modelů. Jsou nabízeny s prémiovou výbavou a jsou kompatibilní s řadami traktorů Steyr - od modelů Kompakt S a Kompakt přes řady Multi, Expert CVT a Profi až po Impuls CVT a Absolut CVT. Příslušenství lze objednat přímo s traktorem a čelním nakladačem.

Příslušenství lze objednat přímo s traktorem a čelním nakladačem.
Příslušenství lze objednat přímo s traktorem a čelním nakladačem.

Řada nakladačů T je určena pro těžkou manipulaci s materiálem. Zahrnuje 10 modelů s výškou zdvihu od 3,75 m do 4,70 m a nosností od 1 390 kg do 2 720 kg. Tyto nakladače mohou nabídnout funkci AUTO- UNLOAD System, která synchronizuje funkce otevírání drapáku a vyklápění lžíce. Hydraulika je vedena vnitřní částí rámu, je tedy dobře chráněna před poškozením.

Všestranná a odolná řada čelních nakladačů U je ideální pro každodenní manipulační práce. Maximální výšky zdvihu pokrývají 3,50 až 4,50 m a maximální nosnosti od 1 210 do 2 230 kg.

Pro obě řady T a U je standardem systém tlumičů SHOCK Eliminator, který zajišťuje pohodlnou jízdu při přepravě nákladu. Zapřahání a odpojování ramen čelního nakladače je snadné a rychlé díky automatickému systému FITLOCK 2+ System.

Nakladače mají také nové a přehlednější číslování. Jako příklad lze uvést model S4020T s maximální výškou zdvihu 4,0 m a nosností 2,0 t, přičemž písmeno "T" označuje specifikaci prémiové řady.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Steyr

1) z podkladů Steyr


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.