Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 1.5.

Yokohama Off-Highway Tires na veletrhu Agritechnica 2023: Nové, unikátní hybridní pneumatiky, nová řada a mezinárodní tým odborníků

Zveřejněno: 6. 10. 2023

Yokohama Off-Highway Tires se vrací na výstavu 2023 (12. – 18. listopadu 2023) v hale 4, stánek C28. Veletrh Agritechnica nabízí světovou scénu, kde lze předvést různá řešení pneumatik pro zemědělství a off-road. YOHT představí své rozmanité portfolio prostřednictvím značky Alliance. Řada zahrnuje inovativní a technicky vyspělé pneumatiky, jako je Alliance Agri Star II (nová řada!) pro traktory, robustní radiální pneumatiky Alliance 590 s vysokým běhounem pro příslušenství a valníky Alliance 389+ s vysokým běhounem.

Traktorová pneumatika Alliance Agri Star II.

Bude představen také prototyp inovativních hybridních pneumatik Alliance pro traktory. Speciální technologie použité u těchto pneumatik účinně překlenují rozdíl mezi terénem a silnicí – s ohledem na nejlepší použitelnost pro práci v terénu, přepravu po silnicích a zejména dlouhou životnost.

„Náš mezinárodní tým odborníků na pneumatiky se těší na setkání se všemi zainteresovanými návštěvníky. Mezi nejdůležitější vlastnosti pneumatik, na které se v našem stánku zaměříme, patří jedinečná technologie stratifikované vrstvy (SLT) u pneumatik Alliance Agri Star II, vysokoprůchodná technologie předváděná na pneumatikách Alliance 590, Alliance 372+ a Alliance 389+, a dále prodloužený záběr, prodloužená životnost a účinná ochrana půdy,“ zdůrazňuje Angelo Noronha, prezident pro Evropu ve společnosti Yokohama Off-Highway Tires.