Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 9.5. – svátek slaví Ctibor

Amazone ZA-TS rozmetadla s větší kapacitou

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Firma Amazone rozšířila řadu rozmetadel ZA-TS o další modely. Díky modulární konstrukci a objemu zásobníku mezi 1700 a 4200 litry je tady ZA-TS rozmetadlo ve vhodné velikosti pro každou farmu.

Amazone

ZA-TS rozmetadla mají hluboce lisovanou základní násypku bez rohů, hran a svárů. Tato konstrukce umožňuje kontinuální a rovnoměrné proudění hnojiva a zároveň umožňuje snadné vyprazdňování zásobníku a čištění rozmetadla.

Kromě rozdílných rámů - Super a Ultra - modulární program zahrnuje šest velikostí koše. Pro rozmetadla o objemu 1700 a 2000 l nabízí Amazone úzké rozšíření o šířce 2,22 m. Další širší rozšíření o šířce 2,7 1m je pro rozmetadla o objemu 2200, 2700, 3200 a 4200 litrů.

Všechny modely jsou vybaveny hraničním systémem Auto-TS. Tento systém může obsluha zapnout nebo vypnout, hnojivo se šíří až k okraji pole.

Kromě toho jsou všechna rozmetadla ZA-TS kompatibilní s ISOBUS. Díky ISOBUS mohou být rozmetadla ovládána pomocí terminálu AMATRON 3, CCI 100, Amapad, nebo pomocí jakéhokoliv jiného ISOBUS terminálu. V budoucnu bude možné objednat rozmetadla buď s, nebo bez vážícího systému.

Všechny modely jsou k dispozici buď ve verzi Tronic, nebo Hydro

  • Tronic -  mechanicky poháněné rozmetací kotouče
  • Hydro - hydraulicky poháněné rozmetací kotouče 

Obě verze jsou schopny být vybaveny GPS spínačem.

Amazone nabízí kryt na rozmetadla. Ovládají se ručně nebo dálkově. K dispozici je i nově parkovací stojan pro rozmetadlo.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Amazone

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.