Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Zájem návštěvníků o veletrh Agritechnica 2023 je vysoký

Zveřejněno: 3. 5. 2023

Do zahájení veletrhu Agritechnica 2023 zbývá necelých 7 měsíců a zájem návštěvníků je již nyní vysoký. Podle aktuálního průzkumu Agritechnica Tracker se přibližně 68 % nedávno dotázaných návštěvníků již rozhodlo navštívit přední světový veletrh, který se koná koncem tohoto roku.

Zájem návštěvníků o veletrh Agritechnica 2023 je vysoký.

Agritechnica Tracker, který pravidelně monitoruje záměry a zájmy návštěvníků z mezinárodního zemědělského průmyslu, se minulý měsíc dotazoval přibližně 2 200 potenciálních návštěvníků veletrhu Agritechnica 2023 z Německa, Evropy a dalších mezinárodních zemědělských regionů, kteří se zúčastnili online průzkumu.

Agritechnica, přední světový veletrh zemědělské techniky, se bude konat v německém Hannoveru od 12. do 18. listopadu 2023.

„Precizní zemědělství, udržitelnost, ochrana životního prostředí, automatizace, alternativní pohonné systémy a elektrifikace jsou témata, která jsou v současné době pro mezinárodní sektor zemědělských strojů velmi aktuální. Veletrh Agritechnica nabízí odborným návštěvníkům v rámci vůdčího tématu 'Green Productivity' jedinečnou platformu, která představuje technická řešení aktuálních výzev mezinárodní rostlinné výroby,“ říká Timo Zipf, projektový manažer veletrhu Agritechnica.

Výstaviště se svými 23 halami a vybranými venkovními plochami, které jsou téměř plně obsazeny, nabízí komplexní nabídku řešení, v níž se představují všechny přední společnosti v oblasti zemědělské techniky, a také mezinárodní technický program s odbornými diskusemi, konferencemi a novými formáty akcí.

Vedle traktorů, sklizňové techniky a technických řešení pro zpracování půdy a obdělávání půdy se zájem návštěvníků soustředí na nabídky týkající se hnojení, dopravy, zemědělského softwaru a dílenských potřeb. Stabilně roste také zájem o téma robotiky.

Výstaviště veletrhu Agritechnica 2023 je téměř obsazeno. DLG (Německá zemědělská společnost) jako pořadatel očekává přibližně 2 500 vystavovatelů z více než 50 zemí.