Oslavte s námi 75 let secích strojů AMAZONE
Dnes je 17.6. – svátek slaví Adolf

Aplikace Pöttinger HARVEST ASSIST s ještě více funkcemi

Zveřejněno: 24. 5. 2024

Pöttinger HARVEST ASSIST, inovativní aplikace firmy Pöttinger pro optimalizaci sklizně pícnin, se neustále rozšiřuje. Nyní obsahuje tři nové funkce pro optimalizaci nasazení sklizňových strojů, které dále zvyšují výkonnost sklizně. Aplikace je k dispozici pro operační systémy iOS a Android a každý člen sklizňové linky si ji může zdarma nainstalovat do svého chytrého telefonu. Nové funkce jsou k dispozici od dubna 2024.

Náhled do aplikace Pöttinger HARVEST ASSIST.

V aplikaci Pöttinger HARVEST ASSIST můžete vybrat libovolný stroj ze sklizňového parku: Můžete si vybrat ze žacích strojů, shrnovačů, obracečů, sběracích vozů a lisů na kulaté balíky. Aplikace umožňuje snadno přidávat pole a přiřazovat je jednotlivým strojům. Všem zúčastněným poskytuje přehled o postupu prací na poli a aktuálním stavu jednotlivých strojů v reálném čase.

Nové funkce aplikace Pöttinger HARVEST ASSIST

Počet balíků na poli: V aplikaci může řidič lisu zadat počet balíků uložených na každém poli. Řidiči nakladačů a vozidel pro sběr balíků tak na první pohled vidí, kolik balíků je třeba odvézt.

Pokud je týmů pro svoz balíků více, každý řidič okamžitě ví, která pole musí ještě navštívit a kolik balíků již bylo odvezeno. Počet balíků také poskytuje informaci o výkonnosti sklizně.

Navigace ke sklízecí řezačce: Navigovat lze přímo pomocí Google Maps. Tato nejnovější funkce v aplikaci Pöttinger HARVEST ASSIST zabraňuje objížďkám a znamená, že již není nutné odesílat polohu.

Nová kategorie "Ostatní stroje": Nyní můžete přidávat stroje na sběr balíků a sklízecí řezačky. Díky tomu má každý řidič sklizňové linky ještě lepší přehled o tom, kde jsou jednotlivé stroje nasazeny. Navigace, plánování a jasný přehled o každém stroji ve vozovém parku bez ohledu na značku, to vše poskytuje aplikace Pöttinger HARVEST ASSIST.