Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

APV investuje 10,5 milionu eur do nové kancelářské budovy

Zveřejněno: 25. 1. 2023

Dne 13. ledna 2023 proběhlo slavnostní položení základního kamene v Dalleinu, kde bude postavena nová kancelářská budova firmy APV. Rakouská firma APV se mimo jiné zaměřuje na vývoj a výrobu secích strojů, aplikátorů a techniky na údržbu luk a trvalých travních porostů.

Návrh nové budovy v Dalleinu firmy APV.

V budoucnu najde více než 230 zaměstnanců v závodě v Dalleinu (Dolní Rakousko) prostor pro efektivní práci a tvorbu nových inovací společnosti APV v nejmodernějším prostředí.

V současné době má APV 165 zaměstnanců na dvou místech v Dalleinu. Smyslem tohoto přelomového projektu je, že se APV chce na jedné straně zaměřit na firemní růst a na druhé straně se věnovat nové a moderní práci. Slavnostní položení základního kamene proběhlo 13. ledna 2023 za přítomnosti vedení společnosti APV a vrcholných dolnorakouských zemských a komunálních politiků.

Nová budova umožní práci v moderním prostředí. Díky dostatečnému prostoru pro schůzky s různým počtem účastníků a dostatku prostoru pro kreativitu vznikne dokonalý základ pro soustředěnou a efektivní práci. Ústřední roli bude hrát také plánovaný showroom, v němž budou prezentovány stroje APV.

Slavnostní položení základního kamene proběhlo 13. ledna 2023 za přítomnosti vedení společnosti APV a vrcholných dolnorakouských zemských a komunálních politiků.
Slavnostní položení základního kamene proběhlo 13. ledna 2023 za přítomnosti vedení společnosti APV a vrcholných dolnorakouských zemských a komunálních politiků.

Ani fyzická pohoda nebude zanedbávána. O to se postará jídelna a kantýna, stejně jako místnost pro volný čas a fitness. Pro management je důležité, aby se zaměstnanci aktivně zapojili do procesu plánování v průběhu celé fáze projektu a aby byly dobře realizovány jejich požadavky na přímé pracovní prostředí.

Ve fázi plánování je také hala firmy APV o rozloze přibližně 2 000 m² pro testování a výrobu prototypů a vývojové kanceláře, aby zde bylo možné ještě rychleji uvádět vhodné výrobky na trh.