Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Časově úsporná aktualizace John Deere DataSync zvýší přesnost a efektivitu

Zveřejněno: 6. 9. 2023

Uživatelé operačního střediska John Deere mohou nyní aktualizovat údaje o poli v celém svém strojovém parku v reálném čase.

Časově úsporná aktualizace John Deere DataSync zvyšuje přesnost a efektivitu.

Systém John Deere DataSync byl zaveden, aby se odstranil čas potřebný k ruční změně záznamů na každém displeji v kabině – obvykle se provádí prostřednictvím USB – a zajistila se přesnost uložených polních dat.

Názvy polí, změny hranic či naváděcí linie lze nyní ručně měnit v kabině nebo v kanceláři pouhým stisknutím tlačítka a okamžitě je sdílet v celém vozovém parku.

Will Downie ze společnosti John Deere řekl: „V tomto případě se jedná o nový systém: Operační centrum John Deere je výchozím bodem pro přesné aplikace, které mapují základní údaje, jež obsluhy potřebují k provádění úkolů na poli. DataSync důsledně poskytuje správné informace o nastavení tam, kde jsou potřeba, a ve správný čas.“

Aby bylo možné tuto novou funkci využívat, musí být stroj vybaven displejem John Deere Gen4, modemem JDLink a účtem John Deere Operations Center (operační centrum). Funkci lze aktivovat zdarma.