Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

CNH Industrial slavnostně otevřel nový závod v italské Ceseně

Zveřejněno: 2. 7. 2023

Společnost CNH Industrial oficiálně otevřela svůj nový závod v italské Ceseně. Výrobní závod je určen pro minirypadla a mininakladače na pásových podvozcích, včetně elektrických modelů.

CNH Industrial slavnostně otevřel nový závod v italské Ceseně.

Slavnostního otevření se zúčastnili Enzo Lattuca, starosta města Cesena a prezident provincie Forli- Cesena, a Vincenzo Colla, radní pro hospodářský rozvoj regionu Emilia Romagna, společně se Stefanem Pampalonem, prezidentem pro stavebnictví ve společnosti CNH Industrial, a Federicem Bullem, vedoucím divize Construction Europe ve společnosti CNH Industrial.

V návaznosti na akvizici společnosti Sampierana S.p.A. na konci roku 2021 a následné investice (12 milionů eur) je závod v Ceseně připraven řešit rostoucí objemy výroby minirypadel. Ve druhé polovině roku 2023 bude zahájena výroba prvních mininakladačů na pásových podvozcích pod značkou CASE Construction Equipment.

Proslulá stavební technika, která se zde vyrábí, se prodává na mezinárodním trhu pod značkami CASE Construction Equipment, New Holland Construction a Eurocomach.