Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Čtyři živly, pátý Zetor. Limitovaný kalendář přináší nové téma

Zveřejněno: 24. 11. 2021

S koncem roku se všichni fanoušci, zákazníci a příznivci značky Zetor mohou těšit na dvojici jedinečných kalendářů, jejíž tradici brněnská značka zahájila v roce 2009. Od té doby každý rok společnost pravidelně připravuje kromě produktového kalendáře s aktuálním modelovým portfoliem také limitovanou edici pro sběratele, ve které se snaží originálně vyjádřit klíčové vlastnosti a jedinečnost značky Zetor.

Hlavní myšlenkou limitované edice kalendáře Zetor pro rok 2022 jsou čtyři přírodní živly.

Hlavní myšlenkou limitované edice Zetor kalendáře pro rok 2022 jsou čtyři přírodní živly. Tím pátým je v příběhu traktor. „Zetor má v sobě sílu všech živlů, dokáže ji vybalancovat a využít v pravou chvíli. Je stále v pohybu a za všech podmínek v souladu s přírodou,“ přibližuje koncept kalendáře Dominik Moser, marketingový manažer společnosti ZETOR TRACTORS a.s. Fotografie podle něj mají v člověku zanechat pozitivní a příjemný vizuální dojem, okrajově se dotýkají i téma mindfulness. „Snažíme se apelovat na to, aby se člověk na chvíli zastavil, vnímal, že vše je spojené se vším právě teď a tady. Aby se naladil na to, co mu přináší radost a dovolil si užít každý okamžik svého života. A to dokonce i během práce s našimi traktory,“ doplňuje Moser.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. pro rok 2022 posunula i koncept produktového kalendáře. Dvanáct kalendářních měsíců, dvanáct unikátních fotografií současného produktového portfolia traktorů Zetor při práci v reálných podmínkách. A k tomu navíc dvanáct příběhů. „Každý traktor v kalendáři má svého spokojeného majitele a ten se podělil o svůj příběh. My tyto příběhy přinášíme ve formě brožury, která je doplněná o další fotografie. Spolu s produktovým kalendářem 2022 tak tvoří nedělitelnou součást a pomáhá upevňovat tvrzení, že traktor je pro mnohé skutečně Zetor,“ vysvětluje Dominik Moser. Fotografie byly pořízeny v průběhu celého roku, a to nejen na domácí půdě, ale také v Polsku, Litvě nebo na Slovensku.

Hlavní stránka limitovaného kalendáře Zetor.
Hlavní stránka limitovaného kalendáře Zetor.

Kalendáře jsou dostupné v dealerské síti ZETOR TRACTORS a.s. či v Zetor Gallery, která se nachází přímo v brněnském areálu firmy. Lze si je také objednat na oficiálním e-shopu Zetor.