Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Digitální Agritechnica startuje v polovině listopadu 2021

Zveřejněno: 12. 11. 2021

Agritechnica se bude konat v německém Hannoveru od 27. února do 5. března 2022. "Agritechnica digital" bude on-line doplňkem k fyzickému veletrhu zemědělské techniky. Online spuštění je naplánované 15. listopadu na digitální platformě DLG-Connect.

Digitální Agritechnica startuje v polovině listopadu 2021.

"Zelená efektivita - inspirovaná řešeními" - v rámci celkového tématu veletrhu Agritechnica 2022 bude 15. listopadu spuštěn digitální informační a přípravný program pro návštěvu veletrhu "Agritechnica digital".

Digitalizace v zemědělství je vhodně zvolené téma pro online odbornou přednášku, která nový online program "Agritechnica digital" zahájí. Veletrh "Agritechnica digital", který se bude konat na nové platformě DLG-Connect od poloviny listopadu 2021 do března 2022, je ideálním doplňkem veletrhu v Hannoveru, protože vystavovatelům a návštěvníkům nabízí další obchodní platformu, která je navržena tak, aby spojovala živý zážitek z veletrhu s inovativními digitálními informacemi a navazováním kontaktů. Přední světový veletrh zemědělské techniky se bude konat v německém Hannoveru od 27. února do 5. března.

Téma digitalizace, robotizace a chytrého zemědělství je ústředním tématem odborného programu veletrhu Agritechnica 2022, který se bude konat na největším výstavišti na světě nacházejícím se v Hannoveru. Od poloviny listopadu budou moci vystavovatelé i návštěvníci využívat služeb, které nabízí veletrh "Agritechnica digital", k navázání kontaktů a optimální přípravě na návštěvu veletrhu Agritechnica 2022 v Hannoveru.

„Z toho těží nejen návštěvníci, ale i vystavovatelé, kteří mohou v období před veletrhem navazovat kontakty se svými prioritními zákazníky prostřednictvím digitálních firemních profilů, akcí a tiskových konferencí. Široký dosah DLG-Connect tak mohou strategicky využít při své komunikaci na veletrhu,“ popisuje výhody dodatečné digitální nabídky Freya von Czettritz, projektová manažerka veletrhu AGRITECHNICA 2022.

Autor: Milan Jedlička
Foto: DLG

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.