Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

I zvířata mají své sny. ROZMITAL představuje novou komunikační kampaň

Zveřejněno: 27. 12. 2023

Už delší dobu nejedna moudrá hlava v ROZMITALU dumala nad tím, jak se odlišit, zaujmout, a přitom zůstat starým dobrým ROZMITALEM. Že to chce změnu, na tom jsme se shodli, jak to ale udělat? Jednoho krásného dne jsme to vymysleli a dnes Vám pyšně představujeme kampaň „I zvířata mají své sny“.

ROZMITAL představuje novou komunikační kampaň „I zvířata mají své sny“.

Jak zaujmout a odlišit se od ostatních? Oříšek, nad kterým jsme si lámali hlavu a pak jsme na to přišli. Dost už je vážných příběhů, které se nás snaží pohltit dynamickými fotkami a hudbou. Jsme z Čech a k Čechům patří švejkovství a umění si dělat legraci. Vnesme proto do naší prezentace vtip, uvolněnost a neotřelost. A protože se to tak dělá, dali jsme komunikační změně i jméno „I zvířata mají své sny“.

Co to znamená? Že jsou tady nové postavy: starý moudrý kozel, co pamatuje začátky ROZMITALU před 110 lety, odolný osel, dříč k nezastavení stejně jako stroje ROZMITAL a kráva s teletem, spolehlivá máma, která udělá vše pro svého potomka, stejně jako ROZMITAL pro své zákazníky. Všichni tři máme rádi šťavnatou trávu a sníme o strojích, díky kterým se chutně najíme. Sníme o jednoduché a dobře odvedené práci. Sníme o ROZMITALU!

ROZMITAL představuje novou komunikační kampaň.
ROZMITAL představuje novou komunikační kampaň.

Kreslíř s grafikem zasedli ke stolům a rozmalovali naše příběhy, jak sníme, nebo naopak, jak si užíváme šťavnatou píci. Vzniklé vizuály se nyní objevují v tištěné i online inzerci, motivy se objevili i na stánku ROZMITAL na Agritechnica. Zkrátka nás bude nyní všude plno. Těšte se!