Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Kubota Orange Days 2023 – Předváděcí dny japonské žací, komunální a zemědělské techniky se blíží!

Zveřejněno: 4. 4. 2023

Společnost Mitrenga a.s. připravuje tradiční předváděcí den žací, komunální a zemědělské techniky pod názvem Kubota Orange Days 2023.

Kubota Orange Days 2023 – Předváděcí dny japonské žací, komunální a zemědělské techniky se blíží!

„Rádi bychom Vás pozvali na tradiční předváděcí akci produktů značky Kubota, která vypukne v sídle naší firmy ve Stříteži již v úterý 18.4.2023 v 9:00 hodin. V rámci programu turné Kubota Orange Days Vám předvedeme zástupce modelů producenta, který se pyšní světovým prvenstvím ve výrobě komunální techniky. Kromě oranžových strojů značky Kubota Vám představíme také další produkty z našeho portfolia. Těšit se můžete na stroje značek Kverneland, Valtra, Zetor či WTC Písečná. Až do 15:00 hodin pro Vás bude připraven bohatý doprovodný program,“ uvádí společnost Mitrenga.

K vidění bude široká škála strojů

Hledáte pomocníka do komunálních služeb nebo zemědělství? Pak je předváděcí den Kubota Orange Days 2023 pro vás správným místem.

K vidění budou traktorové sekačky pro privátní, obecní a hobby využití, žací traktory s integrovaným sběrným košem, bočním nebo zadním výhozem a čelním sečením. Z univerzálních a zemědělských traktorů se budou prezentovat modely s výkonem motoru od 12 přes 100 koní v nejrůznějším provedení. Nejmodernější malotraktory navazují na více než padesátiletou výrobu malotraktorů ve firmě Kubota. Dodnes patří k tomu nejkvalitnějšímu, co značka nabízí. U malotraktorů a traktorů Kubota je standardem vynikající ergonomie, výkonnost a jednoduché ovládání umožňují maximální produktivitu. Komponenty vysoké kvality z vlastní produkce jako jsou motory, převodovky, nápravy a kabiny garantují kvalitu a spolehlivost.

Pozvánka na Kubota Orange Days 2023.
Pozvánka na Kubota Orange Days 2023.