50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Massey Ferguson rozšiřuje výrobní závod v Beauvais

Zveřejněno: 21. 1. 2020

Rostoucí poptávka po traktorech s logem Massey Ferguson roste. Z toho důvodu výrobce rozšiřuje výrobní závod ve francouzském Beauvais.

Výrobní závod v Beauvais

Jak jsme již avizovali před rokem, Massey Ferguson plánuje rozšířit výrobní závod ve francouzském Beauvais. Nyní to zástupci výrobce oficiálně potvrdili.

Koncern AGCO koupil sousední plochu výrobního závodu o rozloze téměř 16 hektarů. Dále investuje 40 milionů eur do stavby výrobních prostor, čímž ve finále vznikne 200 nových pracovních míst. V konečné fázi by nové výrobní prostory měly poskytnout až 300 nových pracovních míst. Beauvais se stane světovým domovem značky Massey Ferguson.

Nové výrobní prostory budou zahrnovat místo pro individuální přizpůsobení traktorů, které nelze provést během procesu výroby na výrobní lince. Zahájena bude výroba plastových součástek přes 3D tisk v únoru 2020 a kovových součástek v roce 2021. Massey Ferguson se také již nebude spoléhat na externí dodavatele hydraulických trubek. Massey Ferguson si je bude vyrábět sám, aby ušetřil čas a zajistil dokonalou kvalitu. Nově bude nabízena možnost repase starších převodovek.

Tento krok firmě Massey Ferguson zajistí další růst a splnění cíle uvést dalších deset nových řad traktorů do roku 2023. Výrobní závod v Beauvais má 2500 zaměstnanců a kapacita výroby činí 18 000 traktorů ročně.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Massey Ferguson

1) čerpáno z materiálů Massey Ferguson

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.