Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Mitas uvádí na trh plášť Powerpull

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Mitas zahájil prodeje plášťů Powerpull, které jsou speciálně vyvinuty pro sport nazývaný tractor pulling. Pneumatiky Mitas 30.5L32 148A8 Powerpull byly uvolněny do prodeje po několika měsících intenzivních laboratorních testů a zkoušek přímo v průběhu tractorpullingových závodů, při kterých traktor táhne těžká závaží. Powerpull se vyrábí bez dezénového vzoru jako slick, a závodníci si tak mohou vytvořit vlastní dezén, aby v závodě dosáhli co nejlepších výsledků.

Mitas

Mitas při stavbě pláště Powerpull čerpá ze zkušeností a postupů používaných při výrobě pneumatik pro vysoce výkonné traktory. To zajišťuje odolnost a výdrž pneumatiky Mitas Powerpull,“ říká Andrew Mabin, marketingový a obchodní ředitel Mitas. „Na základě zpětné vazby od odborníků z tractorpullingového prostředí je Mitas Powerpull vyráběn jako slick, což vyhovuje potřebám závodníků, kteří si přejí vytvářet vlastní, unikátní dezén,“ dodal Mabin.

V průběhu testování při tractorpullingových závodech v Evropě a USA dosáhly týmy, které používaly pláště Mitas Powerpull, významných úspěchů:

Heart of Illinois State Fair, 2015: 1. místo (Modified)

Enderle Pulloff, 2015: 2. místo (Super Stock Diesel)

NTPA Winter Nationals, 2016: 1. místo/páteční závod (Super Stock Diesel)

NTPA Winter Nationals, 2016: 2. místo/sobotní závod (Super Stock Diesel)

National Farm Machinery Show, 2016: 2. místo (Super Stock Diesel)

European Superpull, Rotterdam, 2016: 5. místo (Superstock)

Mitas aktivně podporuje závody v tractor pullingu. V roce 2014 se stal oficiálním partnerem Evropského tractorpullingového výboru (ETPC), a jako sponzor se tak účastnil všech závodů ETPC Eurocup 2014. Mitas prodloužil spolupráci s ETPC také na letošní rok. 

Autor: Mitas
Foto: Mitas

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.