Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Návěs Knapen s pohyblivým podlahovým dopravníkem pro použití v zemědělství. Na vývoji se podílí Krone

Zveřejněno: 4. 1. 2023

Společnost Knapen Trailers, která je od roku 2019 členem skupiny Krone, má rozsáhlé zkušenosti s vývojem návěsů s pohyblivým podlahovým dopravníkem pro použití v zemědělství. Ve spolupráci se společností Krone byl vyvinut model, který byl speciálně přizpůsoben potřebám zemědělských podniků.

Návěs Knapen s pohyblivým podlahovým dopravníkem nabízí ložný objem až 70 m³.

Návěs Knapen Trailers s pohyblivým podlahovým dopravníkem nabízí ložný objem až 70 m³ a má mnoho praktických funkcí, jako jsou hydraulická zadní vrata, rádiové dálkové ovládání a hydraulické ovládání plachtovacího systému. Kromě toho se dodávají dvě sady pneumatik pro celoroční použití. První sada pneumatik je určena spíše pro jízdu po silnici. Druhá sada je naopak vhodná pro častější jízdu po poli (rozměr 600/50 R 22,5).

Návěsy Knapen Trailers jsou propojeny s digitálním zákaznickým portálem Krone Smart Telematics. Prostřednictvím tohoto portálu může uživatel v reálném čase prohlížet všechna telemetrická data, jako je výkon, poloha a stav stroje.

Krone vidí v zemědělské logistice rostoucí poptávku po návěsech s pohyblivým podlahovým dopravníkem. Z tohoto důvodu výrobce v roce 2019 koupil společnost Knapen Trailers z Deurne.