Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 19.3. – svátek slaví Josef

New Holland a AGXTEND představují koncept XPower XPN pro elektrickou regulaci plevelů ve vinici

Zveřejněno: 25. 1. 2022

New Holland rozšiřuje nabídku elektrických strojů XPower o nový koncept XPN pro práci ve vinici. Stroj je integrovaný do nosiče New Holland Braud 9000N, který se poprvé představil veřejnosti na veletrhu SITEVI 2021.

New Holland a AGXTEND představují koncept XPower XPN pro elektrickou regulaci plevelů ve vinici

Nové řešení elektrického stroje New Holland pro regulaci plevel navazuje na zkušenosti získané v posledních dvou letech se strojem s XPower XPS.

Stroj XPower XPN je poháněn generátorem, který je napájen z hydraulického okruhu nosiče New Holland Braud 9000N. Celé řešení je přizpůsobené pro provoz v úzkých vinicích. Lze jej také přizpůsobit různým typům révy.

V souladu přístupem New Holland bude XPower XPN integrován do nosiče prostřednictvím originálních držáků. Stroj se bude ovládat přes terminál IntelliView IVTM.

Technologie XPower XPN je ohleduplná k půdě a vinné révě. Jde o skutečnou alternativu k chemickým herbicidům a zpracování půdy pro regulaci plevelů.

Týmy společností AGXTEND, New Holland Braud a Zasso pracují na tomto projektu ruku v ruce a spojují své know-how a odborné znalosti při řešení technických problémů s cílem připravit se na uvedení na trh v sezóně 2023.