Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nové stroje Agrisem do vinic

Aktualizováno: 4. 6. 2017

Výrobce půduzpracujících strojů Agrisem uvádí na trh novou řadu strojů určených pro obdělávání půdy ve vinicích a v sadech. Jedná se o podrýváky, diskové podmítače, rotační brány a rotavátory.

Agrisem

Podrýváky COMBIVIGNE a CULTIVIGNE

Combivigne je univerzální podrývák, který je možné kombinovat s dalším strojem. Jde o kompaktní rám s podrývacími tělesy, který je zavěšen na tříbodovém závěsu traktoru mezi traktorem a jakýmkoliv dalším pracovním nářadím. Cultivigne je samostatný podrývák vybavený opěrným prutovým válcem Ø 400. Oba stroje je možné dodat v pracovních záběrech 1,20 m, 1,70 m a 2,20 m vybavené 2, 3 nebo 4 podrývacími tělesy. Excentricky uložená pracovní tělesa vytváří „vlnový“ efekt, který umožňuje kvalitní provzdušnění půdy a narušení utuženého půdního profilu.

Diskový podmítač pro snadné a rychlé zpracování povrchu

Diskový podmítač Disc-O-Vigne je k dispozici v pracovních záběrech 1,20 m, 1,70m a 2,20 m. Je vybaven mulčovacími disky Ø 510mm osazenými na bezúdržbových ložiscích. Systém 3D jištění s pružinou 30 x 30 zabezpečuje výborné pronikání disků do půdy. Optimální úhel disků pak umožňuje zpracování půdy až do hloubky 15 cm při zachování nízkého příkonu traktoru. Uložení disků může být do „V“ nebo do „X“, na přání lze stroj vybavit i podrývacími slupicemi. Podmítač může být dodán také v zesíleném třínosníkovém provedení Maxivigne s dvěma řadami disků a řadou podrývacích slupic umístěnou na prostředním nosníku. Rotační brány Activigne jsou v nabídce v pracovních záběrech od 1,1m do 2,3m. Pracovní hloubka je možná až do 20 cm.

Novým strojem v nabídce Agrisem je pak rotavátor Rotavigne , který je k dispozici v pracovních záběrech 1,30m , 1,60 a 2,30m.

Autor: UNIMARCO a.s.
Foto: Agrisem

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.