Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Nové vinařské speciály New Holland

Aktualizováno: 3. 12. 2016

Novinky v technice New Holland.

New Holland

Revoluce míří do vinic a sadů.

Oblíbení pracovníci v sadech a vinicích se nám představují v novém světle. Na americkém trhu byly právě představeny nové modely New Holland T4F a T4V, které kombinují osobitý rodinný styl s maximální výkonem a novými funkcemi. I u nás brzy očekáváme tyto nové modely.

Výkonné a efektivní motory

Vinařské traktory mají čtyřválcové motory FPT, které plní emisní normu Tier4A pomocí technologie CEGR a DPF. Motory se vstřikováním Common rail poskytují výkony 74, 84, 98 a 106 koní.

Farmáři oblíbená komfortní kabina Blue Cab

Kabina Blue Cab nabízí 2 úrovně ochrany. První je standartní kabina, která používá výkonný ventilátor pro topení a klimatizaci s úrovni ochrany level 2. Druhá je kabina Blue Cab 4, která nabízí level 4 ochrany proti prachu, aerosolům a výparům.

Větší výběr mezi převodovkami

Nové traktory řady T4F a T4V přicházejí s různými variacemi zpřevodování, aby přesně vystihly potřeby obsluhy. Převodovka 16x16 Synchro Command s možností Power Shuttle pro jednoduchý pohyb v před a v zad pomocí reverzace. V nabídce je také 32x16 Dual Command, která nabízí ovládaní vysoké/malé rychlosti pomocí tlačítek a umožňuje změnu stupňů bez zmáčknutí spojkového pedálu.

Náprava SuperSteer s pohonem všech čtyř kol

Jak je již zvykem, u modelů je také dostupná přední náprava SuperSteer s pohonem všech čtyř kol, která zajístí úhel zatočení až 76 stupňů.

Systém pohonu všech čtyř kol je nastavitelný a lze jej zapnout jen v případě, kdy je potřeba – automaticky nebo manuálně.

Autor: New Holland
Foto: New Holland

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.