Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Nový a flexibilní překládací vůz

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Novou hvězdou zemědělské výstavy Agromek 2014 byl nový překládací vůz GS 24. Tento překládací vůz je vybaven tlumiči nad spodním šnekem či BPW nápravami.

Grain Saver

V kopcovitém terénu vyžaduje traktor o výkonu 220-250 koní. Za normálních okolností postačí traktor s výkonem 150-175 koní.

Vůz má odpružené oje a jako doplněk lze zvolit spodní výtok. Rovněž má vkládací trubice, otočný podvozek a pneumatiky Trelleborg.

GS - 24,5

Překládací vůz "Grain Saver" GS - 24,5 je postaven na tandemovém podvozku od firmy BPW. Je vynikajícím prostředkem pro zvýšení výkonu sklízecí mlátičky a dokáže obstarat 2-3 kombajny.

Násypka je rozdělena na 2 části, stejně tak jsou rozdělena i hydraulicky otevíratelná hradítka pro přísun zrna ke spodnímu horizontálnímu šneku. Otevření hradítek je indikováno na přední straně násypky, aby řidič traktoru viděl, jak moc jsou hradítka otevřena.

Pro pohodlí obsluhy je stroj vybaven zadní kontrolní plošinou s nástupními žebříky vně i uvnitř stroje. Pro přepravu obilí za zhoršených klimatických podmínek je vůz vybaven rolovací střechou, aby zrno nemohlo. Stroj je schválen pro provoz po pozemních komunikacích na rychlost 40 km/h. Velikost pneumatik je volitelná dle podmínek zákazníka.

Vůz je vhodný jak pro přívoz hnojiva, tak i pro osiva.

Vůz je devět metrů dlouhý a 2,85 m široký.

Autor: Grain Saver
Foto: Grain Saver

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.