TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Nový terminál a joystick pro stroje Pöttinger

Zveřejněno: 2. 1. 2023

Intuitivní ovládání strojů je pro zemědělské podniky stále důležitější. Za tímto účelem zavádí firma Pöttinger nové ovládací prvky.

Nový terminál a joystick Pöttinger SELECT CONTROL pro stroje Pöttinger.

U nového terminálu Pöttinger SELECT CONTROL byla věnována pozornost uživatelsky přívětivému designu. Pomocí funkčních tlačítek a 4,3" barevného dotykového displeje lze předvolit mnoho funkcí stroje. Jas displeje a klávesnice lze nastavit podle potřeby a zajistit tak optimální osvětlení v kteroukoli denní i noční dobu. Terminálem lze ovládat žací stroje Pöttinger NOVACAT V 10000 a sběrací vozy Pöttinger BOSS 3000.

Joystick AUX CCI A3 je vhodný pro snadné ovládání stroje, který je ISOBUS kompatibilní. Tlačítkům lze přiřazovat různé funkce. Práci s joystickem usnadňuje také haptická zpětná vazba a zobrazení všech ikon na klávesách. Různé mřížky s osmi až deseti tlačítky zobrazují optimální rozložení pro danou aplikaci a lze je změnit během několika sekund. U firmy Pöttinger je joystick k dispozici jako volitelné příslušenství pro sběrací vozy Pöttinger JUMBO řady 7000 a 8000, lisy Pöttinger IMPRESS PRO a žací stroje Pöttinger NOVACAT V 10000.

Nový terminál Pöttinger SELECT CONTROL pro stroje Pöttinger.
Nový terminál Pöttinger SELECT CONTROL pro stroje Pöttinger.