Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Ocenění pro Krone za poskytování inovativního způsobu školení

Zveřejněno: 23. 7. 2019

Maschinenfabrik Krone získala na mezinárodním veletrhu DIDACTA v Kölnu cenu eLearning Award 2019 v kategorii „Mezinárodní rozvoj: nejlepší praktické využití výukového portálu“. Tímto porota eLearning Journals ocenila základní inovativní myšlenku konceptu školení u Krone. K dispozici je velmi obsáhlá nabídka produktových školení specifických pro daný trh ve formě eLearningu a na webových portálech jednotlivých zemí je pro různé cílové skupiny uživatelů přístupných mnoho klasických prezentačních školení.

Zástupci společnosti Krone převzali ocenění

Pro Krone získali cenu Jan Holk, Julia Kunk a Jens Meyer-Coors. „Jsme velice potěšeni získaným oceněním. Je to známka toho, že jdeme správnou cestou. Náš dík patří nejen týmu zaměstnanců školícího centra, IT oddělení, ale také našemu partnerovi Systempartner SoftDecc z Mnichova, se kterým již mnoho let úzce spolupracujeme. I díky tomu jsme mohli dosáhnout tohoto úspěchu.“, řekl Jan Holk, vedoucí školicího střediska Krone.

Již několik měsíců je možné pod názvem Krone E-Training vedle standardních prezentačních školení absolvovat i tyto eLearningové kurzy. Vývoj a tvorba je výhradně v režii společnosti Krone. „Doplňujeme a rozšiřujeme naši nabídku digitalizovaného školení tam, kde přináší užitek a má opodstatnění. Oceněné školící elektronické rozhraní nám už nyní umožňuje zpřístupnit zákazníkům školení odpovídající konkrétním požadavkům v dané oblasti sdílením informací v různých jazykových mutacích na webových portálech. Školení tak mohou zákazníci absolvovat kdykoli a takřka kdekoli. To přináší významnou úsporu času a cestovních nákladů. Toto řešení přináší v neposlední řadě i vyšší efektivitu školicího střediska, kde již nyní absolvuje základní prezentační školení přes 4.000 účastníků ročně“, vysvětluje Holk.

Přístup do školení E-Trainings můžete získat u koordinátora každého autorizovaného prodejce Krone a podle obsahu zabere toto školení 20 – 30 minut. Vědomostní otázky integrované do školení jsou na pozadí vyhodnocovány systémem LMS (Learn-Management-Systém). Díky tomu mohou být vyhodnoceny a zaznamenány získané kvalifikace.

Autor: Krone
Foto: Krone

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.