Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Oxbo kupuje výrobce strojů pro sklizeň speciálních plodin Westside

Zveřejněno: 6. 1. 2024

Oxbo rozšiřuje portfolio produktů akvizicí společnosti Westside Equipment Company. Cílem akvizice je posílit a rozšířit globální segment společnosti Oxbo v oblasti ovoce, prohloubit přítomnost společnosti v Kalifornii a podpořit poslání společnosti být jasnou volbou pro zákazníky v oblasti specializovaných sklízecích strojů po celém světě.

Oxbo kupuje výrobce strojů pro sklizeň speciálních plodin Westside.

Zařízení Westside pro sklizeň rajčat, pistácií a vinic doplňuje špičkovou řadu produktů Oxbo v oblasti ovoce. Vysoce kvalitní specializované produkty, které společnost Westside vyrábí pro své zákazníky, se pro společnost Oxbo dokonale hodí.

V posledních 30 letech společnost Oxbo pokračovala v růstu prostřednictvím akvizic výrobců na speciálních zemědělských trzích.

S příchodem společnosti Westside pokračuje Oxbo v optimalizaci zemědělství společně se zaměstnanci a zákazníky, neboť cílem společnosti je být jasnou volbou zákazníků v oblasti speciálních sklízecích strojů.

Společnost Westside bude pokračovat v provozu ve svých stávajících továrnách. Zákazníci budou i nadále nakupovat výrobky a díly prostřednictvím stávajícího prodejního kanálu společnosti Westside nebo Oxbo.

Po připojení společnosti Westside provozuje Oxbo 10 výrobních závodů po celém světě, včetně celosvětové centrály v nizozemském Roosendaalu, a sedmnáct prodejních a servisních míst.