Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Přenosné displeje John Deere – vhodné pro ovládání veškerých funkcí precizního zemědělství

Zveřejněno: 2. 4. 2023

John Deere nabízí hned několik přenosných displejů pro krok v před v precizním zemědělství. Každý z přenosných displejů lze vybavit různými aktivacemi, například Premium či Ultimate. Přenosné displeje John Deere lze umístit do jakéhokoli traktoru značky John Deere, popřípadě s využitím doplňkového hardwaru i do jiných značek traktorů.

Přenosné displeje John Deere – vhodné pro ovládání veškerých funkcí precizního zemědělství.

Univerzální displej John Deere 4240 se neliší od integrovaného displeje John Deere 4200 CommandCenter funkčností ani velikostí a je velmi odolný vůči vodě či prachu. Standardem je zde dokumentace a aplikace s proměnnou rychlostí, ty jsou připraveny pro vzdálený přístup na displej a bezdrátový přenos dat.

Ani univerzální displej John Deere 4640 se neliší od integrovaného displeje John Deere 4600 CommandCenter. Univerzální displej John Deere 4640 má dotykovou obrazovku s úhlopříčkou přesně 26,4 cm a vlastní čtyři video vstupy.

Bezdrátové aktualizace softwaru pro precizní zemědělství jsou zde stejné jako u vašeho chytrého telefonu. Automaticky se aktivace a stažení softwaru objeví na pozadí, čímž ušetříte více času a získáte nejnovější funkce. Díky tomuto není potřeba navštěvovat a vyžadovat podporu prodejce.

Pro univerzální displej John Deere 4240 jsou dostupné aktivace John Deere AutoTrac 4.
Pro univerzální displej John Deere 4240 jsou dostupné aktivace John Deere AutoTrac 4.

Pro univerzální displej John Deere 4240 jsou dostupné aktivace John Deere AutoTrac 4. generace a aktivace Premium 4. generace. Tyto aktivace nabízí řízení sekcí či synchronizaci dat. Dokumentace je zde zajištěna přes ISOBUS (formát Iso XML).

Univerzální displej John Deere 4640 lze aktivovat prostřednictvím John Deere AutoTrac 4. generace či Premium 4. generace. Aktivace nabízí řízení sekcí a synchronizaci dat. Dokumentaci zde zajišťuje také ISOBUS (formát Iso XML).

Aktivace Ultimate 4. generace poskytuje automatické otáčení John Deere AutoTrac, pasivní navádění nářadí John Deere AutoTrac a je schopna sdílení polních dat.