Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Rauch má za sebou rekordní rok. Upevňuje pozici na trhu

Zveřejněno: 24. 10. 2022

Společnost Rauch Landmaschinenfabrik GmbH se může ohlédnout za úspěšným obchodním rokem 2021/2022, a to i přes obrovské výzvy v dodavatelských řetězcích. S rekordními tržbami ve výši 104 milionů eur si rodinný podnik mohl dát ke svému 100. výročí ten nejlepší dárek.

Výrobní závod společnosti Rauch v Německu.

„Výzvy byly obrovské, pokud jde o dodavatelské řetězce a opatření ohledně pandemie. Agresivní válka zahájená Ruskem nás navíc postavila před nové úkoly, kterým jsme v minulosti v takové míře nečelili,“ vysvětlil Wilfried Müller, jednatel společnosti Rauch odpovědný za trh a pokračoval: „Přesto se nám podařilo dále upevnit naši pozici na trhu i v oblasti exportu.“

„Díky skvělému týmovému výkonu a vysokému nasazení a flexibilitě našich zaměstnanců bylo možné úspěšně fungovat v tomto obtížném prostředí a dále zvyšovat obrat,“ nechal se slyšet Hermann Rauch. „U příležitosti 100. výročí jsme to také společně a rozsáhle oslavili,“ dodal. V uplynulém hospodářském roce zaměstnávala společnost Rauch Landmaschinenfabrik GmbH 380 lidí a dalších 25 lidí se v současné době vzdělává.

Společnost Rauch chce pokračovat v nastoupeném směru růstu a investuje do nejmodernějších strojů a optimalizace procesů, stejně jako do nové administrativní budovy v závodě v Rheinmünsteru.