Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Same Argon, přichází čtyři nové modely od 65 do 97 koní

Zveřejněno: 26. 9. 2017

Same, který patří pod koncern SDF, nedávno představil nové malé modely traktorů. K dispozici jsou s pohonem všech kol i bez pohonu přední nápravy.

Řada Same Argon čítá čtveřici modelů s výkonem od 65 do 97 koní

Nová řada Same Argon, se skládá ze čtyř modelů o výkonu od 65 do 97 koní.  Výkon dodává tříválcový koncernový motor FARMotion. Na výběr je ze dvou převodovek. První mechanická převodovka nabídne čtyři rychlosti a rychlost 30 km/h, zatímco druhá převodovka nabídne pět rychlostí a rychlost 40 km/h při otáčkách jen 1800 ot./min.

Hydraulický systém má k dispozici dva různé maximální rychlosti proudění (42 nebo 50 litrů za minutu). Zadní PTO je k dispozici ve 4 různých otáčkách, počínaje těmi nejoblíbenější, a to 540 a 540ECO, na přání je rychlost 1000 otáček za minutu, nebo synchronizované převodovky.

Pokud jde o brzdový systém, může být na vyžádání instalován pomocný obvod přívěsu v souladu s nejnovějšími bezpečnostními pokyny. Sedadlo řidiče bylo přepracováno a nyní nabízí větší pohodlí díky dolnímu tunelu. Také přístrojová deska a praktický analogově-digitální displej se vrátily, aby operátorovi srozumitelným způsobem a okamžitě předal veškeré informace o stavu traktoru.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Same

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.