Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Sbírka ASZ ČR nejen pro členy na Břeclavsku a Hodonínsku

Zveřejněno: 27. 6. 2021

Spadané domy, utrhané střechy, poničená auta, vyvrácené stromy, zničené vinohrady a porosty s dalšími plodinami - taková zkáza je nyní k vidění v několika obcích na Břeclavsku a Hodonínsku po řádění čtvrtečního ničivého tornáda.

Spadané domy, utrhané střechy, poničená auta, vyvrácené stromy, zničené vinohrady a porosty s dalšími plodinami.

Prakticky od první chvíle jsme v kontaktu se zástupci těchto dvou regionů ASZ, zjišťujeme škody u jednotlivých členů, ale i u ostatních soukromých zemědělců, promýšlíme, jak nejlépe pomoci a zároveň zaznamenáváme velkou vlnu solidarity napříč celou členskou základnou ASZ ČR i obchodními partnery. Předsednictvo ASZ ČR proto vyhlásilo, stejně jako v předchozích případech, kdy různé tragické události postihly členy Asociace z různých koutů republiky, finanční sbírku na pomoc všem postiženým sedlákům z jižní Moravy.

Libovolnou finanční částkou mohou přispívat členové ASZ ČR, ale i jednotlivé regionální organizace, případně další zájemci na číslo účtu 6600002744/7940 pod variabilním symbolem 240621.

Ačkoliv do postižených oblastí vyrazili na pomoc již někteří naši kolegové, od nichž máme zpětnou vazbu, uvítáme také další informace, které by přispěly k co nejúčinnějšímu nasměrování pomoci, jež se od členů z jiných regionů nabízí. Neváhejte také kontaktovat naši kancelář s konkrétními požadavky na specifickou materiální výpomoc, abychom mohli pomoc směřovat tam, kde je jí nejvíce potřeba a v té správné podobě.

Všem za projevení solidarity velice děkujeme.

Autor: Hlavní kancelář ASZ ČR
Foto: ASZ

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.