Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Špionážní fotografie novinek John Deere pro následující rok

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Čím více se přibližuje oficiální představení novinek John Deere, tím více uniká fotografií techniky na internet. Od začátku roku 2016, stránka Tractorum.it, zveřejňuje fotografie a informace o novinkách John Deere pro následující rok. Stránka Tractorum.it tak dává možnost si trochu prohlédnout novinky ještě v předpremiéře.

John Deere

Co tedy stránka Tractorum.it již zveřejnila? Na začátek nutno podotknout, že informace, zveřejněné stránkou Tractorum.it, mohou být mylné, proto je berme s rezervou. 

První zajímavou fotografií, co stránka zveřejnila, je nová pravá loketní opěrka jednoho z traktorů John Deere 6R. Toto ovládání bude představeno na listopadovém veletrhu Eima 2016 v Itálii v modelu John Deere 6250R. V roce 2017 bude ovládání k dispozici i pro ostatní modely řady 6R.

Další fotografie se opět týká řady 6R. Na fotografii je vyfocen asi nový model 6255R. Výkon u nových modelů 6R půjde nahoru. Jmenovitý výkon dosáhne údajně až 250 koní. V traktoru nebude chybět loketní opěrka Command Arm. Opět tento model bude představen veřejnosti na veletrhu Eima 2016. Pro média bude představen o něco dříve. 

Další fotografie odhaluje interiér kabiny nového traktoru John Deere‬ 6115RC Command Quad.

Další zveřejněné fotografie kompletně odhalují nový traktor řady 5R, včetně interiéru. Jak je patrné z fotografií, viditelnost z traktoru by měla být dobrá, díky optimalizovanému tvaru kapoty traktoru. Traktor se veřejnosti přestaví na veletrhu Eima 2016.

Ještě zmíníme jednu novinku na konec. Na YouTube uniklo video, které informuje o nové vlajkové lodi řady 8R - označení 8400R.

Autor: Milan Jedlička
Foto: John Deere

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.