Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 14.5. – svátek slaví Bonifác

Traktory a zemědělská technika Steyr od Auto Helus

Aktualizováno: 3. 12. 2016

V zemědělské technice nenajdete lepšího výrobce než je rakouská společnost STEYR. Vždy nadchne nadčasovým designem, zajímavými inovacemi a nevídanou spolehlivostí. Pracujte s tím nejlepším a odhalte kouzlu rakouského traktoru.

Steyr

Auto Helus má značku STEYR ve své nabídce. Je specializovaný servis a prodejce nových i použitých zemědělských strojů. Zároveň k těmto strojům nabízí a prodává náhradní díly.

O značce Steyr

Steyr je rakouský výrobce zemědělské techniky a traktory a další vyrábí už déle jak 60 let. Ke svým základním strojům samozřejmě nabízí celou řadu nástavby a příslušenství a každý zemědělec si může traktor přizpůsobit svým potřebám.

Inovace a vychytávky

Značka STEYR patří mezi průkopníky v inovacích pro zemědělství. Jejím cílem je poskytnout moderní technologie zemědělcům již v základu. Farmářům tak umožnila funkce jako:

●             plynulá převodovka CVT,

●             technoligie ECONTRONIC, která umožňuje ideální moment řazení nebo

●             funkci OPTI-STOP pro připojení přední nápravy při brzdění.

Možnost konfigurace

Základní traktory a zemědělská technika nemusí vždy vyhovovat a s tím značka počítá. Proto je vždy možnost základní provedení vylepšit pomocí konfigurace a úpravy přímo ve výrobě. Traktorové sestavy jsou v několika platformách a mohou se tak přizpůsobit práci v lese, na sekání trávy u silnic nebo na odhazování sněhu.

●             KOMPAKT

●             MULTI

●             PRO      

●             komunální traktory

●             lesní traktory

●             traktory pro výcvik řidičů

Seznamte se s MULTICONTROLLEREM

Jedná se o multifunkční páku, která zajistí maximální přehled a komfort při ovládání traktoru. Všechny traktory STEYR mají ovládání navržené tak, aby se sloučily všechny důležité funkce traktoru a byla zajištěna maximální produktivita a komfort při práci.

Multicontroller je u traktorů od 75 - 300 koní a integruje do sebe také reverzaci, ovládání tříbodového závěsu a nastavení režimu převodového ústrojí.

Sedačka, ze které se nebudete chtít zvednout

Žádné tvrdé nepohodlné sedačky, kde vás po hodině práce bolí celé tělo. Každý traktor STEYR je vybavený vysoce komfortní sedačkou řidiče. Byla navržena tak, aby po celý den práce držela páteř ve správné poloze.

Sedačka je má nízkofrekvenční odpružení a díky tomu tlumí nárazy od vozovky nebo od terénu až do 40 %. Zvolit si také můžete vyhřívání sedaček, což jistě oceníte při podzimních a jarních pracích nebo aktivní klimatizaci na letní horké dny.

Pracujte, i když se setmí

Na podzim, kdy se dny krátí a do a z práce se chodí za tmy, je potřeba vidět na pole nebo terén i když se setmí. S traktory STEYR to nebude problém. Traktory jsou vybavené LED osvětlením, které je možné si doobjednat již od 55 koní. Větší modely mají LED osvětlení ve standardu.

Pracujte dlouho, spotřebujte málo

V sezóně je potřeba být na poli od ráno do večera, což se může projevit na spotřebě. Traktory STEYR mají úsporné motory, které mají vysokou efektivitu spalování a nízkou spotřebu paliva. Výsledky potvrdila nezávislá organizace DLG.

Motory také mají možnost navýšení výkonu, což nabídne možnost překonání krátkodobého extrémního zatížení bez ztráty výkonnosti.

Autor: Auto Helus
Foto: Steyr

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.