TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Traktory Valtra bodují v mezinárodních soutěžích

Zveřejněno: 26. 4. 2022

Ocenění FARM MACHINE, dříve známé jako Stroj roku, je jedním z nejžádanějších ocenění v oblasti zemědělské techniky. Valtra řady G zvítězila v kategorii Utility Tractor. Druhý model – Valtra N zase získal ocenění Red Dot Design Award 2022 v soutěži Red Dot: V této sérii ocenění se uděluje cena za produktový design. Nejnovější ocenění Red Dot Award navazuje na obrovské úspěchy společnosti Valtra v soutěži Red Dot Design v posledních desetiletích.

Traktor Valtra G zvítězila v kategorii FARM MACHINE Utility Tractor.

Nejnovější řada traktorů Valtra G stále přitahuje pozornost. Tato mnohokrát oceněná řada traktorů dosáhla další pocty v podobě ocenění FARM MACHINE 2022. Členové poroty ocenili řadu Valtra G jako nejpřesvědčivější víceúčelový traktor. Řada Valtra G porotu přesvědčila, že je skutečným mistrem v práci s čelním nakladačem, a to díky integrovanému pomocnému rámu čelního nakladače, elektronickému ovládání a prosklené ploše 5,7 m2, která nabízí skvělý výhled.

Porota ocenila i chytré funkce traktoru – Valtra Smart Farming je soubor technologií, které spolu bez problémů spolupracují – Valtra Guide, ISOBUS, Section Control, Variable Rate Control a TaskDoc povyšují Valtra řady G na špičku ve své třídě.

Traktor Valtra N získal ocenění Red Dot Design Award 2022.
Traktor Valtra N získal ocenění Red Dot Design Award 2022.

Ihned po svém uvedení na trh v roce 2020 získala Valtra G titul Traktor roku 2021 a následně ocenění Red Dot Design Award a iF Design Awards v roce 2021.

Valtra také získala ocenění Red Dot Award za traktor Valtra N. Pátá generace řady Valtra N byla představena v roce 2021.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Valtra

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.