Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Trelleborg a Massey Ferguson uskuteční evropského turné MF eXperience Tour 2022

Zveřejněno: 23. 2. 2022

Společnost Trelleborg opět spojuje své síly s firmou Massey Ferguson v rámci evropského turné MF eXperience Tour 2022. Očekávaná každoroční akce odstartovala 15. února v Itálii. Poté se vydá na cestu do dalších 8 evropských zemí s 24 zastávkami.

Během turné představí společnost Trelleborg některá ze svých nejnovějších řešení pro zemědělství, včetně pneumatiky TM1000 ProgressiveTraction.

Toto turné se odlišuje od tradičnějších akcí tím, že přibližuje odborníky společnosti Trelleborg koncovým uživatelům a umožňuje jim sdílet znalosti. Mezi ně patří i důležitost správného tlaku v pneumatikách, který je zásadní nejen pro zlepšení trakce a přilnavosti, ale také pro snížení spotřeby paliva.

Během turné představí společnost Trelleborg některá ze svých nejnovějších řešení pro zemědělství, včetně pneumatiky Trelleborg TM1000 ProgressiveTraction® s mimořádně širokou stopou pro vynikající flotaci, která minimalizuje utužení půdy a zároveň maximalizuje komfort. Návštěvníci si budou moci tuto vysoce výkonnou pneumatiku vyzkoušet.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Trelleborg

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.