Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Trelleborg otevírá první výrobní závod ve Vietnamu

Zveřejněno: 4. 12. 2023

Společnost Trelleborg Sealing Solutions zahajuje výrobu ve svém vůbec prvním výrobním závodě ve Vietnamu, moderním zařízení o rozloze 8 000 m2, které se nachází na strategickém místě ve městě Long Thanh.

Trelleborg otevírá první výrobní závod ve Vietnamu.

Závod Trelleborg bude vyrábět vysoce kvalitní O-kroužky a na zakázku navržené tvarované komponenty z široké škály elastomerových materiálů s využitím nejmodernější technologie lisování a vstřikování a desková těsnění pro výměníky tepla.

Long Thanh je první výrobní kapacitou společnosti Trelleborg Sealing Solutions ve Vietnamu a připojuje se ke stávajícímu Centru zákaznických řešení. Při uplatnění zásad společnosti Trelleborg "místní přítomnost, globální dosah" znamená posílení přítomnosti ve Vietnamu, že zákazníci budou stále více využívat sílu a schopnosti globálního lídra se sídlem nedaleko.

Kvalita, efektivita a udržitelnost byly od počátku rozhodujícími faktory pro tento mnohamilionový projekt. Pracovní postupy a uspořádání fabriky jsou speciálně navrženy tak, aby optimalizovaly tok a minimalizovaly dojezdovou vzdálenost. Zvláštní pozornost byla věnována zachování vysoké integrity a kvality výrobků v každém aspektu výroby. Výrobní procesy jsou standardizovány, aby byla zajištěna vysoká úroveň služeb, a investice do automatizované výstupní kontroly zaručují standardy kvality.

Z hlediska udržitelnosti umožňuje izolace regulovat teplotu uvnitř objektu, čímž se snižuje spotřeba elektřiny na chlazení, a 835 kilowattů obnovitelné energie měsíčně vyrábí soustava solárních panelů. Odpadní voda vznikající při výrobě se před likvidací upravuje a speciální zařízení filtruje výpary z procesu před jejich odvedením do atmosféry.

Závod Trelleborg se nachází v provincii Dong Nai, která má strategickou polohu v jižním Vietnamu v blízkosti Ho Či Minova Města a hlavních přístavů, se snadným přístupem na domácí i mezinárodní trhy. Tato oblast má dobře rozvinutou infrastrukturu, která usnadňuje efektivní dopravu, a nabízí také kvalifikovanou a početnou pracovní sílu, jejíž počet se bude zvyšovat s rostoucí poptávkou.