Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Tři nové traktory McCormick

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Tři nové traktory McCormick navazují na populární řadu MTX.

McCormick

Nové traktory mají jednodušší specifikace a tím pádem mají traktory relativně nízkou pořizovací cenu. Úroveň výbavy začíná na zcela základní úrovni, ale mohou být vybaveny i přídavnými funkcemi. 

První z nové řady je McCormick X6.460. Jeho jmenovitý výkon činí 131 hp, který odpovídá traktoru MTX135. Osazen je motorem FPT (4,5l) s maximálním výkonem 143 hp.

Další na řadě je X6.470, který má jmenovitý výkon 150 hp, který odpovídá nejprodávanějšímu modelu MTX150.

Dalším modelem je McCormick X6.480, ten už je daleko za hranicemi výkonu řady MTX, s výkonem 170 hp při jmenovitých otáčkách a maximálním výkonem 176 hp. 

Nové modely  jsou navrženy pro provoz při vyšší celkové hmotnosti vozidla, a proto mohou mít těžší nářadí a větší zátěž, pokud je to nutné. A s rozvorem náprav, který je stejně dlouhý jako u šestiválcových traktorů řady MTX, se budou velmi dobře hodit pro provoz s těžkými kultivátory a kombinovanými secími stroji.

Zvýšená světlá výška, těsnější poloměr rejdu a lamelové brzdy jsou další plusové body.

Elektronické ovládání táhel je standardní. Řídicí ventily jsou mechanické. Tři jsou instalovány standardně na joysticku. Další dva jsou volitelné.

Interiér traktoru McCormick X6 (L) je prostorný a kabina je čtyřsloupková. Prostor je světlý a vzdušný díky velkým oknům pro jasnou viditelnost. Dále je k dispozici klimatizace a sedadlo řidiče se vzduchovým odpružením. 

Autor: Milan Jedlička
Foto: McCormick

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.