Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Univerzální kombinátor Köckerling Allrounder -classic- je dostupný v přepracované podobě

Zveřejněno: 4. 4. 2022

Köckerling přes 20 let nabízí univerzální kombinátor Köckerling Allrounder -classic-. Nyní je k dispozici v přepracované podobě v pracovních záběrech 3, 4, 5 a 6 metrů.

V souladu s dobou lze stroj Köckerling Allrounder -classic- nakonfigurovat i pro použití v ekologickém zemědělství.

U společnosti Köckerling se všechny nesené stroje typu Köckerling Allrounder označují jako „classic“. Přepracován byl zejména základní rám a byl použit pevnější materiál. Volitelně je nyní stroj nabízen s hydraulickým nastavením hloubky a mnoha drobnými optimalizacemi usnadňující manipulaci se strojem.

Köckerling Allrounder -classic- lze použít pro zapravení kejdy a meziplodin, přípravu seťového lůžka brzy na jaře, kultivaci strniště, mechanickou likvidaci plevelů v létě a přípravu seťového lůžka na podzim. Uživatelé tohoto stroje si obecně pochvalují vysokou provozní spolehlivost, a to i v náročných podmínkách. Zpracování a snadné ovládání nové generace modelu Köckerling Allrounder -classic- je rovněž hodnoceno jako "velmi dobré".

Univerzální kombinátor Köckerling Allrounder -classic- má široké možnosti využití.
Univerzální kombinátor Köckerling Allrounder -classic- má široké možnosti využití.

V souladu s dobou lze stroj nakonfigurovat i pro použití v ekologickém zemědělství. Například nový Köckerling Allrounder -classic- je k dispozici také ve verzi bez válce pro přesné a cílené mechanické hubení plevele. V tomto případě je stroj dodáván s velkými opěrnými koly a hydraulicky nastavitelným dvojitým bránami.

Köckerling Allrounder -classic- byl vždy k dispozici s širokou škálou volitelné výbavy, takže stroj lze nakonfigurovat přesně podle požadavků farmy (např. různé válce, brány atd.).