Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

ZDT Nové Veselí představuje novinku ve výrobním programu – MEGA 33 Easy

Zveřejněno: 25. 8. 2017

Společnost ZDT Nové Veselí pro rok 2017 rozšiřuje své portfolio značky o zcela nový model, který respektuje nově nastolený designový styl.

ZDT

Jedná se o třínápravový návěs jednoúčelové koncepce s dozadu sklápěnou vanovou korbou. Bočnice nástavby jsou zhotoveny z profilovaných plechů, čímž bylo dosaženo výrazně vyšší pevnosti za použití menšího počtu bočních výztuh. Nástavba je doplněna o hydraulicky výklopné zadní čelo s automatickým zajišťováním proti pootevření. Základní výška korby je 1800 mm a spolu s velkoobjemovými nástavky, 400 mm vysokými, je její objem úctyhodných 45 m3.  Podvozek je zhotoven z masivních uzavřených profilů obdélníkového průřezu, které tvoří hlavní nosný prvek celého stroje. Podvozek je osazen standardně mechanicky (na přání hydraulicky) odpruženými nápravami s velkým rozvozem pro co nepřijatelnější rozložení hmotnosti. Nápravy jsou ve standardu nabízeny včetně nuceného řízení a jsou doplněny o širokoprofilové pneumatiky rozměru 600/55 R26.5. Na přání zákazníka je možné použít pneumatiky o rozměru 710/50 R26.5. Tažná oj je standardně hydraulicky odpružena, jejíž snadné výškově přestavení vyhoví různým výškám závěsů traktorů. Brzdový systém je doplněn o automatickou parkovací brzdu. Dále je samozřejmě možné návěs dovybavit dle přesných specifikací zákazníka: např. centrálním mazacím systémem, LED osvětlením atp. Nejvyšší technicky přípustná hmotnost stroje je 33000 kg.

Česká premiéra tohoto stroje je připravena na výstavu Země Živitelka 2017, která se koná v Českých Budějovicích od 24.8.2017 do 29.8.2017. Svou produkční premiéru si však MEGA 33 Easy odbyla již před několik měsíci v Maďarsku, kam jsme již dodali 3 kusy, kde se setkala s kladnými ohlasyNa výstavě Země Živitelka bude dále představena nová podoba budoucí vizuální prezentace naší firmy, včetně webových stránek společnosti. Budeme velice rádi, když navštívíte náš stánek na volné ploše č.108 a podělíte se s námi o vaše poznatky a názory.  Tímto děkujeme všem, kteří se na výše uvedených projektech podíleli a dále patří velký dík všem pracovníkům naši firmy za dobře odvedenou práci, bez které bychom se neobešli.

Autor: Zemědělská a dopravní technika, spol. s r.o.
Foto: ZDT

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.