TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Agrobazar.cz poskytuje originální možnosti inzerce techniky. Vyhoví vašim individuálním přáním

Zveřejněno: 19. 8. 2021

P & L, spol. s r.o. představuje významného prodejce a výrobce zemědělské, komunální, lesní a manipulační techniky. Nedílnou součástí společnosti je také nabídka použité zemědělské techniky, kterou je možné vybírat na www.agrobazar.cz.

Nedílnou součástí společnosti P & L, spol. s r.o. je také nabídka použité zemědělské techniky, kterou je možné vybírat na www.agrobazar.cz.

P & L, spol. s r.o. se řadí mezi společnosti s dlouholetou tradicí na trhu zemědělské techniky a to již od roku 1990. Společnost se může pyšnit bohatými zkušenostmi a svou oblíbenost si vybudovala na základě své solidnosti a osobního přístupu. P & L, spol. s r.o. představuje významného prodejce a výrobce zemědělské, komunální, lesní a manipulační techniky. Specializuje se na dodávky traktorů, sklízecích mlátiček, kompletní zemědělské techniky a příslušenství. Co je pro společnost prioritní a samozřejmé, je kvalitní servis, za kterým stojí lidé, a také prodej originálních náhradních dílů.

Nedílnou součástí společnosti je také nabídka použité zemědělské techniky, kterou je možné vybírat na www.agrobazar.cz. Originalita webových stránek netkví pouze v jejich jedinečném a významném názvu, ale především v jejich možnostech, které poskytuje. Agrobazar nabízí předváděcí stroje, které mohou zákazníci pořídit za mnohem výhodnější cenu. Je možné vybírat také mezi staršími stroji společnosti nebo staršími stroji nabízenými zákazníky. Agrobazar také nabízí možnost pro kohokoliv, kdo potřebuje pomoci s prodejem stroje. Aby bylo možné využít inzerci na Agrobazaru stačí kontaktovat odpovědnou osobu, zaslat fotografie stroje a potřebné informace k prodeji. Každého asi překvapí, že inzerce na portálu je zcela zdarma.

Pokud jste příznivci sociálních sítí, je možné navštívit Agrobazar také přes stránky na Facebooku. Stačí si vyhledat profil společnosti @palsro, kde můžete mimo jiné vidět referenční fotografie z některých uskutečněných obchodů, které proběhly právě díky fungování Agrobazaru.

V případě, že nastane situace, kdy si zákazník z dané nabídky Agrobazaru nevybere žádný stroj, nabízí společnost P & L též asistenci při výběru a zajištění dovozu techniky přes své zahraniční dodavatele. Zkrátka tak, aby uspokojili každého zákazníka individuálně.

Autor: Ing. Aleš Kotulek
Foto: P & L, spol. s r.o.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.