Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Bridgestone zavádí 10letou záruku na zemědělské pneumatiky

Zveřejněno: 28. 2. 2021

Bridgestone poskytuje 10letou záruku na všechny radiální zemědělské pneumatiky. Nabídka platí pouze na produkty zakoupené přímo od autorizovaného prodejce koncernu Bridgestone nebo jako originální výbava nového vozidla (za předpokladu, že se na ně nevztahuje žádná samostatná záruka). Pneumatiky musejí mít neporušené výrobní číslo/DOT a nesmějí být opravované, prořezávané, ani protektorované.

Všichni zákazníci, jejichž žádost byla akceptována, se mohou spolehnout, že obdrží záruční plnění

Bridgestone činí nové kroky ve své snaze o neustálé zvyšování bezpečnosti. Součástí strategie společnosti je prodloužení záruky na radiální zemědělské pneumatiky. S platností od 1. ledna 2021 získají výhody až 10letého záručního programu všichni zákazníci společnosti Bridgestone, která tím zaručuje nejvyšší úroveň zákaznických služeb. Záruka platí na radiální zemědělské pneumatiky zakoupené po 1. lednu 2021 v Evropské unii, na Islandu, ve Velké Británii, Švýcarsku, Norsku, Srbsku a Bosně a Hercegovině.

Celý tým společnosti Bridgestone postupuje transparentně s velkým důrazem na individuální potřeby zákazníka. Klienti se mohou spolehnout na podporu odborníků společnosti Bridgestone a získat od nich komplexní poradenství ohledně optimálního používání pneumatik. Úsilí společnosti Bridgestone o nejvyšší produktové standardy znamená také individuální a férové posouzení každého případu.

Všichni zákazníci, jejichž žádost byla akceptována, se mohou spolehnout, že obdrží záruční plnění. To bude mít v závislosti na míře opotřebení pneumatiky podobu výměny pneumatiky za novou nebo slevy z kupní ceny nové pneumatiky. Další možností je oprava reklamované pneumatiky na účet výrobce.

Pro zemědělské pneumatiky značky Firestone platí stejné záruční podmínky jako pro radiální produkty Bridgestone. Tým zákaznických služeb bude mít na starosti také klienty, kteří se rozhodnou pro koupi diagonálních pneumatik značky Firestone pro agrárně-průmyslové a lesnické stroje. V tomto segmentu mohou zákazníci počítat s 5letou záruční lhůtou.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Bridgestone

1) z podkladů Bridgestone

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.