AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Bruin 4200 – speciál pro Rusko a Ameriku

Zveřejněno: 17. 11. 2017

Berthoud pokračuje v rozšiřování sortimentu samojízdných postřikovačů se systémem Auto-Guide. Výrobce představuje zcela nový postřikovač Bruin 4200. Nebude určen pro evropský trh, ale pro export do Ruska a Ameriky.

Berthoud

Berthoud pokračuje v rozšiřování sortimentu samojízdných postřikovačů se systémem Auto-Guide. Výrobce představuje zcela nový postřikovač Bruin 4200. Nebude určen pro evropský trh, ale pro export do Ruska a Ameriky.

Stroj byl speciálně vyvinut pro země ve východní Evropě a Severní Americe. BRUIN je schopen zajistit vysoké aplikační dávky s trvale vysokou kvalitou rozprašování.

Postřikovač obsahuje důležité technické inovace (nové šasi, nezávislé zavěšení kol) a samozřejmě nabízí velmi kvalitní základní nabídku Berthoud (elektronika, e-PILOT rukojeť, OMEGA čerpadlo, ramena se zavěšením AXIALE).

BRUIN je vhodný pro zákazníky, kteří potřebují spolehlivé, robustní a rychlé stroje.

Nový podvozek je navržen speciálně pro velké plochy a vysoké aplikační dávky

Postřikovač s automatickým systémem BRUIN má zcela inovovanou strukturu. Kromě nezávislého pneumatického zavěšení kol nabízí BRUIN také bezprecedentní snadné ovládání a optimální jízdní vlastnosti. Tento model je dodáván standardně s hydraulicky nastavitelnou stopou (3,05 m až 4,06 m), přizpůsobuje se dokonale pracovnímu prostředí.

Standardní světlá výška je 1,50 m a může být hydraulicky nastavitelná. Pohybovat se může mezi 1,50 m a 1,80 m, což je jedinečné pro tuto kategorii postřikovačů.

Prostorná panoramatická kabina s bočním přístupem umožňuje obsluze nerušené pracovní prostředí. Postřikovač je osazen motorem o výkonu 275 koní (plní normu Tier 3A) nebo o výkonu 300 koní (plní normu Tier 4f).

Autor: Milan Jedlička
Foto: Berthoud

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.