Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

CNH Industrial prohlubuje spolupráci s výrobcem traktorů LS Mtron

Zveřejněno: 12. 11. 2023

CNH Industrial oznamuje svůj záměr rozšířit dlouholeté partnerství s LS Tractor – divizí zemědělských traktorů LS Mtron. Cílem podepsaného memoranda o porozumění a dohody o technické spolupráci je rozšířit současnou spolupráci s LS Tractor a přinést rozšířenou nabídku produktů s cílem získat větší podíl na trhu a posílit pozici v segmentu kompaktních traktorů.

CNH Industrial prohlubuje spolupráci s výrobcem traktorů LS Mtron.

Tato rozšířená dohoda stanovuje finanční a průmyslové podmínky pro lokalizaci výroby vybraných modelů kompaktních traktorů ve výrobním závodě CNH v Greater Noida v Indii a ve výrobním závodě LS Tractor v Jižní Koreji. Tím se využijí výrobní kapacity společnosti CNH a komponenty a inženýrství společnosti LS Tractor, aby se zvýšila rychlost uvádění na trh a poskytovala se nová řešení.

Společnost CNH očekává, že tato rozšířená nabídka kompaktních traktorů vyráběných v závodě Greater Noida umožní uspokojit širší trh a zároveň využít sílu a konkurenceschopnou nabídku indické dodavatelské základny.

Společnost LS Tractor je stávajícím komerčním distributorem značky New Holland Agriculture společnosti CNH v Jižní Koreji a má dlouhou historii spolupráce se staršími značkami, která trvá již více než čtyři desetiletí. Strategické aliance, jako je tato, podporují schopnost poskytovat větší výběr a řešení na míru, která splňují jedinečné zemědělské potřeby zákazníků.