Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Versatile DeltaTrack Creeper pro extrémně pomalou jízdu

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Při minimální rychlosti 1520 m za hodinu je traktor DeltaTrack Creeper nejpomalejším ve své třídě.

Versatile

Firma Versatile vyvinula nový DeltaTrack pro nízké rychlosti. DeltaTrack Creeper je prvním traktorem svého druhu, který je schválen pro tak nízké rychlosti.

DeltaTrack Creeper je založen na modelu DeltaTrack Scraper Special. Může ale jezdit při velmi nízkých rychlostech - 1520 m/h při 1,800rpm. To je ideální rychlost pro aplikace, kde je vyžadována kontrolovaná rychlost, jako je například instalace zavlažovacích řádků. Hydraulický průtok, maximální točivý moment a plný výkon jsou stále k dispozici v případě potřeby.

Nová řada pásových jednotek Camoplast 6500 je standardně na novém DeltaTrack Creeper v 30 nebo 36palcových šířkách. Pásy jsou vyvinuty pomocí nové technologie, která zajišťuje delší životnost, vyšší výkon a snížení provozních nákladů.

Tři modely - 450DTC, 500DTC a 550DTC - jsou k dispozici s výkony 450, 500 a 550 hp. DeltaTrack Creeper je vybaven osvědčeným motorem Cummins QSX15 s osvědčenou 16ti rychlostní převodovkou. Stroje jsou poskytovány s dvouletou zárukou.

Nový DeltaTrack Creeper umožňuje zákazníkům udržovat motor ve výborném rozsahu točivého momentu a zároveň pracuje i se sníženými otáčkami. Firma tak reaguje na požadavky zákazníků.

Omezený počet traktorů Versatile DeltaTrack bude k dispozici v Severní Americe na jaře 2015.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Versatile

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.