Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

John Deere vylepšil legendární traktory řady 8R a 8RT

Zveřejněno: 29. 8. 2018

John Deere představuje několik inovací zvyšující produktivitu a komfort u traktorů řady 8R (kolové traktory) a 8RT (pásové traktory) modelového roku 2019.

Traktor John Deere řady 8RT

Pro všechny pásové traktory řady 8RT modelového roku 2019 bude novinkou standardní odpružená kabina Premium CommandView™ III Cab. Osvědčený systém odpružení AirCushion™ zlepšuje jízdu po poli, nové zavěšení kabiny zajistí, že řidiči budou mít co nejpohodlnější jízdu. Samotné řízení traktoru bylo kalibrováno. Všechny traktory řady 8RT dostanou nové čerpadlo řízení a nové nastavení citlivosti řízení v kabině.

Součástí základní výbavy nových traktorů 8R a 8RT je aktualizace softwaru u Generation 4 CommandCenter™ 18-1.

Kromě kabiny se dočkala přepracování i nádrž na palivo, která je nyní větší. Pojme 803 litrů. Zvětšená je i nádrž na AdBlue, které je i přemístěna.

U kolových traktorů 8R byla přední náprava ILS™ inovována pro lepší spolehlivost a použitelnost. Disponuje širším horním otočným čepem pro větší pevnost a spolehlivost Snímač polohy odpružení nyní dostal kryt, aby byl chráněn před nečistotami.

Odpojovač baterií bude standardním vybavením u traktorů řady 8R a 8RT. Tento přepínač umožňuje provozovatelům odpojit napájení z baterie na celý traktor, aniž by se museli odpojovat kabely baterie.

Autor: Milan Jedlička
Foto: John Deere

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.